sport

Mihai Stoica dă de pământ cu naționala României U 20 după meciul cu Germania

Mihai Stoica dă de pământ cu naționala României U 20 după meciul cu Germania
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție dură după ce naționala României U 20 a pierdut meciul cu Germania. Oficialul a dat de pământ cu tricolorii după umilința de la Arad.

Mihai Stoica s-a dezlănțuit

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu ”tricolorii” sub 20 de ani selecționați de Daniel Pancu. Oficialul s-a arătat dezamăgit de evoluția jucătorilor români. Singurul care l-a impresionat a fost Alexandru Borbei.

Am văzut mai devreme meciul unde au jucat Pantea și Ianis Stoica, la naționala sub 0. A fost un antrenament excepțional pentru Alexandru Borbei, de la Lecce U19. A avut mult de muncă, o să stea în gheață mult.

Nu înțeleg rostul. Îi pregătim pentru naționala U21? Am văzut și naționala Germaniei, cu Fofana, cu Calhanoglu… Noi avem un vârf care a marcat două goluri în 2 ani în Liga 2, Toni Suciu. O echipă care nu prea cred că are mari perspective. Dar la cum a apărat Borbei și cum au ratat nemții, mai rar!”, a spus Mihai Stoica, într-o intervenție la Orange Sport.

Managerul roș-albaștrilor a dat de pământ cu naţionala

Reprezentantul echipei roș-albastre a urmărit cu mare atenție meciul cu Germania. Partida de la Arad i-a lăsat un gust amar lui Meme Stoica. El se aștepta ca tricolorii să facă mai puține greșeli.

Germania a avut mai mult balonul încă din start. Prima ocazie clară de gol a avut-o vărul interistului Hakan Calhanoglu, Kerim, care a trimis o ”scăriță” în transversală la capătul unui atac rapid al nemților. Câteva minute mai târziu, s-a făcut remarcat și leccezul Bornei. Acesta din urmă a salvat mai întâi în fața lui Castrop, după care Fofana a trimis puțin pe lângă la capătul loviturii de colț rezultate.

Articolul Mihai Stoica dă de pământ cu naționala României U 20 după meciul cu Germania apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top