sport

Rapid, trei super lovituri înaintea meciului cu FCSB. „Vor lucra pentru viitorul fotbalului rapidist!”

Rapid, trei super lovituri înaintea meciului cu FCSB. „Vor lucra pentru viitorul fotbalului rapidist!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Rapid a reușit trei super lovituri înaintea meciului pe care formația din Giulești în va juca împotriva celor de la FCSB.

Rapid – FCSB se joacă duminică, 15 august, de la ora 21.30, în etapa a 5-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, iar formația din Giulești a făcut 3 super mutări înaintea derby-ului care va avea loc pe Arena Națională.

Rapid București a anunțat că Vasile Maftei (40 de ani), Gabi Răduță (53 de ani) și Octavian Chihaia (40 de ani) vor lucra pentru a propune echipei mari din Giulești tineri jucători talentați.

Vasile Maftei, Gabi Răduță și Octavian Chihaia au semnat cu Rapid

„Vasile Maftei, Gabriel Răduță și Octavian Chihaia vor lucra pentru viitorul fotbalului rapidist.

Vasile Maftei – director tehnic la Centrul de juniori
Gabi Răduță – manager Centrul de juniori
Octavian Chihaia – antrenor Rapid U19”, apare pe site-ul Rapidului.

Ce obiectiv are Vasile Maftei la Rapid

Vasile Maftei a oferit o primă reacție după ce a acceptat să preia postul de director tehnic al centrului de juniori de la Rapid, iar acesta a dezvăluit ce planuri are la gruparea vișinie.

„Sunt foarte fericit să revin la Rapid, un club ce mi-a oferit foarte mult, iar prin această funcție îmi doresc să le oferim tinerilor și copiilor de la Centrul de juniori ai Rapidului șansa și condițiile cele mai bune pentru a crește în spiritul alb-vișiniu. Împreună cu Gabi Răduță și cu ceilalți colegi, sperăm să descoperim următoarele legende ale Rapidului, însă mai mult de atât, să le oferim copiilor o educație bună atât pe teren, cât și în afara lui”, a spus Vasile Maftei pentru site-ul oficial al Rapidului.

Vasile Maftei și Gabi Răduță. Sursă foto: FCrapid.ro

După primele patru etape jucate în sezonul 2021 – 2022, Rapid București se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 10 puncte, la egalitate cu FC Botoșani și la două distanță de CFR Cluj. Gruparea din Giulești a bifat trei victorii și o remiză și are un golaveraj de 4:0.

The post Rapid, trei super lovituri înaintea meciului cu FCSB. „Vor lucra pentru viitorul fotbalului rapidist!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top