sport

Bomba anului! Ipoteză scandaloasă. Adelina Pestrițu, relație amoroasă cu Cristi Borcea? Dezvăluiri șocante

Bomba anului! Ipoteză scandaloasă. Adelina Pestrițu, relație amoroasă cu Cristi Borcea? Dezvăluiri șocante
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Cristi Borcea ar trăi o experiență amoroasă extraconjugală cu Adelina Pestrițu, anunță jurnalistul Liviu Alexa. Liviu Alexa, care deține mai multe publicații în Cluj, este și unul dintre liderii locali ai PSD-ului și este conectat la cele mai importante personaje din România.

Conform acestuia, mariajul dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-ar îndrepta către un final nedorit de nimeni și deja în viața fostului acționar al lui Dinamo ar exista o altă femeie. Este vorba despre nimeni alta decât Adelina Pestrițu, una dintre persoanejele aflate în mare vogă în lumea influencerilor. Fostul patron de la Dinamo și-ar fi asigurat deja un loc important în viața noii sale cuceriri.

Noua „victimă” a lui Cristi Borcea este Adelina Pestrițu

Omul de afaceri s-a retras aproape complet din viața publică după ce și-a ispășit pedeapsa la Rahova. El a dezvăluit în urmă cu ceva timp că și-a schimbat stilul de viață și că acum vrea să fie cel mai bun soț și tată alături de Valentina Pelinel.

După cum știe deja toată lumea, Valentina Pelinel și Cristi Borcea aveau o relație încă de pe vremea când ea era căsătorită cu Cristian Boureanu și el cu prima soție, Mihaela Borcea. Se pare că pentru fostul patron de la Dinamo relația cu actuala soție s-a consumat deja, iar Adelina Pestrițu ar fi noua sa pasiune.

Cristi Borcea spune prin „târg” că Adelina Pesrițu este: „iubirea vieții mele, adevărata mea soție”, potrivit jurnalistului Liviu Alexa într-un material de pe site-ul strictsecret.ro .

Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Steblea

Așa cum ne-a obișnuit omul de afaceri, relația cu fosta vedetă de televiziune nu ține cont de niciun mariaj. Adelina Pestrițu este căsătorită din 2019 cu Virgil Șteblea, bărbatul alături de care are o fetiță.

Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”.

Adelina Pestrițu, abonată la conturile amantului?

Cristi Borcea are o tactică foarte bine definită pentru a cuceri femei, altfel n-ar fi avut cum să aibă 9 copii cu patru femei diferite. De menționat este faptul că dintre acestea doar una nu i-a fost soție, avocata Simona Voiculescu. Revenind la modul de abordare a fostului patron al „câinilor roșii”, acesta își cucerește victimele cu buchete uriașe de flori și telefoane insistente până când i se acordă atenție.

De-a lungul timpului, printre cuceririle lui Cristi Borcea s-ar fi numărat Dana Săvuică, Sorana (ex A.S.I.A), Ramona Bujdoiu, Sonia Trifan, Andreea Moroita, Daniela Crudu și probabil multe altele care au rămas la secret.

Denise Rifai este un exemplu de femeia care a reuși să-i spună pas marelui cuceritor și să nu fie încântată de conturile lui sau de promisiunile unei eventuale căsnicii.

Adelina Pestrițu se plimbă des pe la Miami

Potrivit jurnalistului Liviu Alexa, Adelina Pestrițu și-a schimbat stilul în ultima vreme, trăind și pe la Miami – cuibul de nebunii al lui Cristi Borcea.

Deși fostul fotomodel susține că sumele astronomice pe care le cheltuie provin din Instagram, acolo unde are 1,8 milioane de urmăritori, în sânul familiei există bănuieli că acest lucru nu e susținut de cifrele de pe conturile personale. Cert este că Virgil Șteblea, care chiar dacă este un tânăr om de afaceri, nu se ridică la nivelul cuceritorului Cristi Borcea atunci când vine vorba de zerourile din conturi.

 

Articolul Bomba anului! Ipoteză scandaloasă. Adelina Pestrițu, relație amoroasă cu Cristi Borcea? Dezvăluiri șocante apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top