sport

Din ce face bani Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf! Specialiștii spun că prețul este foarte piperat

Din ce face bani Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf! Specialiștii spun că prețul este foarte piperat
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, face bani frumoși dintr-o afacere pe care o împarte cu Luca Reghecampf și iubita acestuia, Asiana Peng. Care este afacerea de care se teme Silvana Peng, mama fostei gimnaste. Se pare că Anamaria Prodan nu are de ce să-și mai facă griji.

Corina Caciuc face bani frumoși

După dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan în podcast-ul „La Mijloc”, Silvana Peng (mama iubitei lui Luca Reghecampf) a ieșit în presă și și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu relația pe care fiica ei și Luca o au cu Corina Caciuc. Mai exact, cei doi tineri și amanta lui Laurențiu Reghecampf ar fi implicați în diverse afaceri împreună.

Se pare că iubita antrenorului CS U Craiova știe să se descurce în afaceri. La doar 29 de ani, Corina Caciuc i-a cooptat pe Luca și Asiana într-o afacere cu prețuri piperate. Mai exact, frumoasa brunetă născută în Deva vinde produse anti-îmbătrânire, pentru îndepărtarea ridurilor, albire și hidratare, îngrijirea ochilor, dar și pentru repararea semnelor de acnee.

Corina Caiuc vinde de la produse simple, la poțiuni „magice” cu Aur de 24K. Prețurile variază între 59 și 99 de lei. Însă, iubita lui Laurențiu Reghecampf vinde și kit-uri cu seruri și roller din quart. Astfel de produse au prețuri ceva mai mari, între 149 de lei și 229 de lei.

Anamaria Prodan cere verificarea afacerilor

În urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a cerut verificarea afacerilor pe care Corina Caciuc le deține, dar și analizarea studiilor pe care aceasta le-ar fi terminat cu adevărat. Acuzații dure la adresa celei care îi poartă în pântece cel de-al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf.

Verificați urgent afacerile amantei „afaceriste” Gură de aur care este implicată în zeci de firme pe care din ce se vede cu ochiul liber le preia cu ceva probleme după umila părere a tuturor… oare de ce? Ce o recomandă și ce studii are să dețină procente în firme de energie, comerț etc…

Repet, toate cu probleme?! Oare de ce cuscra lui Reghe e speriată căci copiii ei sunt băgați cu amanta lui Reghe (Gură de aur) în firmă… Ce legătură are Caciuc cu câteva nume din lumea politică care s-au retras instant când presa s-a interesat de partenerii acesteia… (Petru Luhan) care iese instant din companie… Multe semne de întrebare! Organele abilitate să verifice urgent firmele în care este băgată amanta „Gură de aur”. Poate așa se face lumină și găsim unde este tot ce a fost sustras de la familia mea de către Reghe care transferă totul direct în conturile lui Caciuc Gură de aur!

Care era meseria lui Caciuc înainte să devină afacerista de la Cambridge? De ce Reghe e disperat să ascundă trecutul amantei? Și amanta fierbe și disperă? Adevărul trebuie să iasă la suprafață! Și o să iasă curând căci Dumnezeu nu lovește cu parul…”, a scris Anamaria Prodan pe paginile de socializare.

Articolul Din ce face bani Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf! Specialiștii spun că prețul este foarte piperat apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top