sport

Meciul România – Bosnia și Herțegovina a fost întrerupt de arbitru din cauza bătăilor dintre fani! Ce s-a întâmplat în tribune: cine a provocat, ce au scandat ultrașii români și cum au reacționat jandarmii | VIDEO

Fotograf Braila

România joacă în acest moment împotriva reprezentativei Bosniei și Herțegovinei, în cadrul ultimei etape din grupa de Liga Națiunilor.

Cele mai importante faze sunt Live Vide Online pe www.prosport.ro.

Fanii români și cei aproximativ 200 de suporteri veniți din Bosnia s-au luat la bătaie încă din primele minute ale partidei.

Meciul România – Bosnia și Herțegovina a fost întrerupt de arbitru din cauza bătăilor dintre fani! Ce s-a întâmplat în tribune: cine a provocat, ce au scandat ultrașii români și cum au reacționat jandarmii

Arbitrul turc Halil Meler nici nu a apucat să fluiere începutul partidei, că fanii au început un scandal imens, lucru care l-a făcut să întrerupă partida pentru câteva momente.

Imediat după intonarea celor două imnuri naționale, suporterii români și cei veniți din Bosnia au sărit la bătaie. Ultrașii români au început să scandeze numele „Serbiei”, lucru care i-a incitat pe fanii adverși care au sărit la bătaie.

Totul s-a întâmplat în Peluza Sud a Stadionului Giulești, câteva scaune au fost rupte, dar și câțiva pumni au fost aruncați, însă jandarmeria a intervenit imediat pentru a calma spiritele.

Echipele de start

România: I. Radu – Rațiu, Ad. Rus, Burcă, Bancu – R. Marin, D. Olaru, Stanciu – Man, Alibec, Sorescu
Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu, Manea, Băluță, Boloca, Cordea, Cicâldău, Tănase, Fl.Coman, G. Pușcaș
Absent: M. Marin (suspendat)
Selecționer: Edi Iordănescu

Bosnia: Vasilj – Serbecic, Kovacevic, Milicevic, Civic – Gojak, Cimirot, Saric – Dedic, Prevljak, Demirovic
Rezerve: Piric, Sehic, Dedic, Sanicanin, Susic, Duljevic, Danilovic, Hotic, K. Kodro, Hadzikadunic
Absent: Pjanic
Selecționer: Ivailov Petev

Arbitru: Halil Umut // Asistenți: Cevdet Komurcuoglu, Ibrahim Çaglar Uyarcan (toți din Turcia)
Stadion: Rapid – Giulești (Capacitate: 14.047 locuri)

The post Meciul România – Bosnia și Herțegovina a fost întrerupt de arbitru din cauza bătăilor dintre fani! Ce s-a întâmplat în tribune: cine a provocat, ce au scandat ultrașii români și cum au reacționat jandarmii | VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top