sport

Bilete la meciul România – Olanda de la Euro 2024. FRF a cerut UEFA suplimentarea numărului de tichete. Răspunsul forului

Bilete la meciul România – Olanda de la Euro 2024. FRF a cerut UEFA suplimentarea numărului de tichete. Răspunsul forului
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

UEFA a oferit 7.000 de bilete pentru fanii români la meciul cu Olanda din optimile de finală ale EURO 2024, care se va juca pe 2 iulie, pe Allianz Arena din Munchen, FRF a cerut suplimentarea, dar forul internațional a răspuns că nu mai sunt bilete suplimentare disponibile, ci doar câteva, rezervate și nevândute, care vor fi scoase la vânzare pe 30 iunie.

„Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției”, a anunțat FRF, vineri, 28 iunie.

Federația Română de Fotbal a cerut suplimentarea numărului de bilete pentru fanii români, dar „UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile” pentru că au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, online, „iar cererea a fost extrem de mare”.

Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor mai fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete, cu două zile înainte de meci. Este vorba despre tichetele destinate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate. Nu s-a precizat câte bilete vor fi scoase la vânzare pe 30 iunie.

„FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor”, a transmis forul condus de Răzvan Burleanu.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024

România va juca pe 2 iulie cu Olanda, în optimile de finală ale Campionatului European 2024. Partida va începe la ora 19.00, pe stadionul Allianz Arena din Munchen, adică acolo unde naționala lui Edward Iordănescu a obținut prima victorie la Euro 2024, 3-0 cu Ucraina, la debutul în grupe. A fost primul succes după 24 de ani în care tricolorii nu au mai bătut pe nimeni la Campionatul European.

România a reuşit o performanţă istorică la EURO 2024, reuşind calificarea în optimile de finală, după ce a remizat în ultima etapă a grupei E cu Slovacia, scor 1-1. Selecționata condusă de Edward Iordănescu a terminat grupa pe primul loc, cu 4 puncte. Naționala mai trecuse de grupele Campionatului European o singură dată, în 2000, când a ajuns în sferturile de finală.

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top