sport

Edi Iordănescu, mesaj înainte de România – Olanda: „E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul”

Edi Iordănescu, mesaj înainte de România – Olanda: „E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Selecţionerul Edward Iordănescu a transms, luni, că meciul tricolorilor cu Olanda, de marţi, din optimile Euro 2024, este unul de „acum ori niciodată”, o şansă cu care te întâlneşti o dată în viaţă.

„În mod cert ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experienţa lui uriaşă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiţie şi sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiţie fără precedent şi sacrificiu total într-o singură direcţie”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieţii sunt pregătiţi, acum spun că sunt pregătiţi dar e nevoie şi de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult? Ceea ce am obţinut până acum nu e deloc puţin. Dar cei care îşi iau soarta în propriile mâini, ca bărbaţi adevăraţi, sunt cei care nu se mulţumesc nici cu mult, nici cu puţin. Sunt cei care vor TOT!

Edi Iordănescu:

„Când milioane de români cântă în acelaşi timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soartă”. E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlneşti o dată în viaţă. Iar dacă grupul va reacţiona după chipul în care a fost construit şi a performat, atunci îşi va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a afirmat Edward Iordănescu.

Naţionala României va întâlni Olanda marţi, în optimile de finală ale Euro 2024, de la ora 19.00, la München. UEFA a oferit 7.000 de bilete pentru fanii români. Germanul Felix Zwayer (43 de ani) va arbitra meciul România – Olanda, din optimile de finală Euro 2024, a informat FRF. Meciul va fi transmis de Pro TV.

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top