sport

Jucătorul transferat pentru suma de 700.000 de euro la Rapid ar putea să nu joace sezonul viitor în Giulești

Jucătorul transferat pentru suma de 700.000 de euro la Rapid ar putea să nu joace sezonul viitor în Giulești
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Răsturnare de situație la Rapid. Jucătorul transferat pentru 700.000 de euro a lăsat de înțeles că există posibilitatea să nu se alăture echipei din sezonul viitor.

Decizia va fi luată după ultimele trei meciuri ale actualei ediții de campionat. Un lucru e cert, însă: se vor produce o serie de schimbări importante în Giulești, atât la nivelul lotului, cât și pe banca tehnică. Nici staff-ul administrativ nu va rămâne neatins.

Rapid l-a transferat pentru 700.000 de euro, dar s-ar putea să nu-l aibă la dispoziție din sezonul viitor

Transferat oficial de Rapid iarna trecută, Rareș Pop a fost lăsat până în vară la UTA pentru a prinde mai multe meciuri și a susține examenul de bacalaureat. La finalul sezonului ar trebui să ajungă în Giulești, dar situația pare incertă.

Mijlocașul a susținut că nu știe dacă meciul cu FCU Craiova va marca despărțirea sa de suporterii „Bătrânei Doamne”. Rămâne de văzut dacă va rămâne la Arad sub formă de împrumut sau noul antrenor al giuleștenilor – asupra căruia planează deocamdată misterul – va dori să-l aibă sub comandă din următoarea stagiune.

„Nu știu dacă va fi meciul meu de adio pe acest stadion, pentru că nu știm ce ne rezervă viitorul. Depinde de randamentul meu și de ce decizii vor lua cei de la Rapid în privința mea. Implicit și cei de la UTA. Mă interesez acum și ce facultate să urmez în București”, a spus Pop.

Dan Șucu pregătește marea lovitură: Mircea Lucescu la Rapid

La Rapid, mijlocașul de 18 ani ar putea avea ocazia de a lucra cu nimeni altul decât Mircea Lucescu. Dan Șucu a anunțat că i-a propus postul de manager antrenor și așteaptă un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

„Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League. Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă.

Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid. Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu.

Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture. Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a transmis acționarul majoritar al giuleștenilor, potrivit fanatik.ro.

Articolul Jucătorul transferat pentru suma de 700.000 de euro la Rapid ar putea să nu joace sezonul viitor în Giulești apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top