sport

Așa n-a mai fost văzut până acum! Ce a făcut Dan Petrescu alături de șoferul lui, după ce a semnat cu CFR Cluj: Imaginile au apărut pe net

Așa n-a mai fost văzut până acum! Ce a făcut Dan Petrescu alături de șoferul lui, după ce a semnat cu CFR Cluj: Imaginile au apărut pe net
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

După ce a semnat cu CFR Cluj, Dan Petrescu a fost surprins într-o ipostază inedită. Fostul fotbalist trăiește pe picior mare și are oameni de nădejde, care se ocupă de tot. De curând, antrenorul a fost surprins alături de șoferul său.

Se pare că Petrescu nu trebuie să își facă griji pentru nimic atunci când pleacă de pe teren. Asta pentru că are cine să-l ajute la nevoie. Iată ce a făcut tehnicianul împreună cu șoferul lui.

Cum a fost surprins Dan Petrescu. Fostul mare fotbalist român a fost la o sesiune de shopping

Nu cu mult timp în urmă, Dan Petrescu a fost surprins într-o ipostază complet neașteptată. Mai precis, fotoreporterii SpyNews l-au filmat pe antrenor alături de șoferul său. Tehnicianul a avut parte de o sesiune de cumpărături, iar conform imaginilor surprinse de paparazzi, se pare că nu s-a uitat deloc la bani. Asta pentru că brandurile pe care le-a ales nu sunt accesibile pentru oricine.

Primul care a coborât din autoturism a fost șoferul, iar Dan Petrescu a așteptat până bărbatul a ajuns în dreptul portierei sale de la mașină. Apoi, șoferul a luat sacoșele, a deschis portiera și l-a ajutat să coboare. După câteva secunde, fostul fotbalist a luat plasele și a plecat, scrie sursa citată.

Petrescu a semnat cu CFR Cluj

Conform lui Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj, Dan Petrescu va conduce antrenamentele începând chiar de astăzi. Se pare că finanțatorul îl vrea implicat pe antrenor cât mai curând posibil. Cu toate acestea, Dan nu va sta pe banca tehnică decât începând din sezonul viitor, pentru că noul său contract începe abia de pe 1 iulie.

”Tot Petrescu a coordonat și pregătirea partidei cu Sepsi”, a transmis Varga în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, moderată de Radu Naum. CFR Cluj a avut un meci destul de greu cu Sepsi, însă a reușit să câștige, înscriind un gol în prelungiri.

După ce a bătut palma cu Dan Petrescu, Neluțu Varga a anunțat că înțelegerea va fi valabilă vreme de trei sezoane și va intra în vigoare în acest sezon estival.

Articolul Așa n-a mai fost văzut până acum! Ce a făcut Dan Petrescu alături de șoferul lui, după ce a semnat cu CFR Cluj: Imaginile au apărut pe net apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top