sport

Jucătorii de la CFR îi transmit un mesaj clar patronului Nelu Varga: ”Aici avem nevoie de un antrenor ca lumea”

Jucătorii de la CFR îi transmit un mesaj clar patronului Nelu Varga: ”Aici avem nevoie de un antrenor ca lumea”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

În seara de vineri, pe terenul lor, Farul Constanţa a demonstrat o superioritate covârşitoare în faţa celor de la CFR Cluj, încheind meciul cu un scor impresionant de 5-1.

Această confruntare a avut loc în cadrul etapei a cincea a playoff-ului Superligii.

Farul a marcat prin Munteanu în minutul 23, Cojocaru în minutele 42 şi 78, Grameni în minutul 67 şi Ganea în minutul 83. Singurul gol al echipei CFR Cluj a fost marcat de Otele în minutul 77.

După înfrângere, Cristi Manea, unul dintre jucătorii echipei CFR Cluj, a exprimat dezamăgirea profundă a echipei sale. „Nu avem nicio scuză, am fost cu toţii penibili. Trebuie să ne trezim. Mergem la Craiova, unde va fi şi mai greu. Cred că meritam toţi să fim schimbaţi la pauză. Trebuie să ne trezim toţi că e groasă. Ăsta e fotbalul, te pedepseşte. Nu mai am cuvinte, nu ne-a ieşit nimic. Cred că meritam cel puţin un egal cu FCSB. Parcă nu mai avem noroc, nu ştiu”, a declarat Manea.

În ceea ce priveşte viitorul echipei, Manea a sugerat că Dan Petrescu, care va prelua echipa în vară, ar trebui să impună o disciplină mai strictă: „Să nu mai îmbrăcăm tricoul ăsta. Avem nevoie de un antrenor ca lumea care să pună piciorul în prag. Să fie seriozitate mai mare”.

Francisc Dican, despre situația de la CFR: ”Dacă vom juca în halul acesta, va fi greu”

La finalul meciului, Francisc Dican, antrenorul interimar al CFR-ului, a recunoscut că echipa sa a avut o prestaţie sub aşteptări, în special în prima repriză. „Trebuie să fim oneşti şi să recunoaştem superioritatea Farului. După prima repriză în care n-am existat, am fost slabi rău, le-am spus la pauză, mai rău de atât nu putem să fim. Am început mai bine a doua repriză, am avut două ocazii importante, dar pe contraatac s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ne punem toţi întrebarea (n.r. dacă CFR va ocupa un loc de cupe europene). Dacă vom juca în halul acesta, va fi greu. Bagheta magică este muncă şi iar muncă. Trebuie să munceşti şi să o iei de la început”, a declarat Dican.

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa a urcat pe locul 2 în clasament, cu 32 de puncte, în timp ce CFR Cluj se află pe locul 4, cu 31 de puncte.

Articolul Jucătorii de la CFR îi transmit un mesaj clar patronului Nelu Varga: ”Aici avem nevoie de un antrenor ca lumea” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top