sport

Pleacă “Mbappe” Coman? No problem! Meme Stoica anunță că FCSB are deja înlocuitor: “Va străluci”

Pleacă “Mbappe” Coman? No problem! Meme Stoica anunță că FCSB are deja înlocuitor: “Va străluci”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB are deja înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman, asta pentru atacantul lateral este foarte aproape de a semna cu o nouă echipă.

Meme Stoica a confirmat că Octavian Popescu este alegerea naturală pentru a-l înlocui pe Florinel Coman, după ce acesta va părăsi clubul în vară.

Octavian Popescu în locul lui Florinel Coman

Confirmarea plecării lui Florinel Coman de la FCSB a venit chiar de la finanțatorul clubului, Gigi Becali. Totuși acesta a lăsat loc de speculații în ceea ce îl privește pe cel care va ocupa locul lui Coman în echipă. Mihai Stoica a clarificat lucrurile în această privință, evidențiind faptul că Octavian Popescu este deja pregătit să preia rolul lui Florinel în echipă.

„Am adus deja un înlocuitor. Îl avem în curte. Octavian Popescu a dat cel mai bun randament pe poziția de atacant lateral stânga. Juca acolo încă de acum 3 ani. În dreapta îl avem pe Băluță.

Octavian Popescu e înlocuitorul lui Coman! Va străluci în absența lui. La momentul ăsta putem să avem problema rezolvată cu jucători eligibili U21. Avem Tavi Popescu, Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu. Și am încheiat citatul!

La 19 ani, a marcat 10 goluri! Din poziția aia, când Florinel era accidentat! Octavian are altceva. Florinel e un sprinter, dar la fotbal nu ai nevoie doar de spinteri. Octavian e un sprinter, semifondist. Are kilograme puține, aleargă foarte mult.

Știu foarte bine cine este și avem mare încredere în el”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Până nu vezi scris, sunt doar vorbe”

În ceea ce privește plecarea iminentă a lui Florinel Coman, Mihai Stoica a confirmat că acesta a ajuns la un acord cu o nouă echipă, menționând speculațiile conform cărora ar putea ajunge la Al Duhail în Qatar.

„Așa știu și eu. Dar până nu vezi scris, sunt doar vorbe. Contractul lui e clar, oamenii știu cât și unde să plătească. Din moment ce s-au înțeles cu el, îl vor legitima. E clar că pleacă înaintea tururilor preliminare. Dacă se materializează. Scris nu avem nimic. Noi trebuie doar să fim înștiințați că a fost achitată suma de 5 milioane de euro. Florinel e rezolvat pe viață dacă sunt sumele despre care am vorbit! Nu e Monchengladbach, nu are niciun sens să zic unde. Nu vorbește Gigi și vorbesc eu? El are meci la Cluj acum, e concentrat. Vrem să câștigăm campionatul.” a mai declarat Mihai Stoica.

Potrivit fostului atacant Robert Niță, viitoarea echipă a lui Florinel Coman va fi Al Duhail, în Qatar.

Articolul Pleacă “Mbappe” Coman? No problem! Meme Stoica anunță că FCSB are deja înlocuitor: “Va străluci” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top