sport

Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a fost ignorat de Victor Pițurcă la echipa națională: „M-a surprins și pe mine”. Cum e acum relația dintre cei doi. VIDEO

Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a fost ignorat de Victor Pițurcă la echipa națională: „M-a surprins și pe mine”. Cum e acum relația dintre cei doi. VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Lucian Sănmărtean a dezvăluit motivele pentru care a fost ignorat de Victor Pițurcă la echipa națională o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, la un moment dat, fostul internațional a avut parte de o mare surpriză din partea fostului selecționer.

Totodată, Lucian Sânmărtean a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu Victor Pițurcă, după ce o lungă perioadă de timp s-a crezut că între cei doi există un conflict.

Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a fost ignorat de Victor Pițurcă la echipa națională

Lucian Sănmărtean a fost prezent în studioul ProSport Live și a dezvăluit de ce a fost ignorat, o lungă perioadă de timp, de Victor Pițurcă, pe vremea când acesta era selecționer la naționala României.

Chiar dacă presa insista ca „Magicianul” să fie convocat la echipa națională, Victor Pițurcă a refuzat de multe ori să ia această decizie. Cu toate acestea, Lucian Sânmărtean a fost convocat, în cele din urmă, la echipa națională iar Victor Pițurcă a luat o alte decizie prin care l-a surprins pe fostul fotbalist.

„Cred că Victor Pițurcă și-a dat voie să ma aducă la echipa națională și și-a dat seama că nu sunt un tip conflictual, nu îmi doresc să ies în față. M-am aliniat la ce înseamnă echipa națională. M-a surprins și pe mine, am avut o discuție cu membrii staff-ului și mi-au zis că Victor Pițurcă mă va lua cu el unde merge.

M-am bucurat, pentru că aveam o vârstă, dar nu credeam. În două săptămâni m-a sunat și mi-a zis că mă ia cu el. L-am întrebat de ce nu m-a convocat mult timp și mi-a povestit că nu mă considera pregătit la momentul respectiv, nu mă vedea bun pentru echipa națională. Apoi mi-a spus că m-a observat, că trag echipa după mine și că speră că accept să merg cu el”, a povestit Lucian Sănmărtean, la ProSport Live.

Care este, în prezent, relația dintre Lucian Sănmărtean și Victor Pițurcă

„Magicianul” a dezvăluit că relația dintre el și Victor Pițurcă este una foarte bună în momentul de față și că se sună frecvent.

„Asta a fost, am dezvoltat o relație de prietenie, cu timpul. Am încercat mereu să îmi păstrez diplomația și acest lucru a folosit. Acum avem o relație deosebită și ne sunăm frecvent. Lucrurile au fost foarte bune, atât din punct de vedere al profesiei cât și din punct de vedere financiar”, a mai declarat Lucian Sănmărtean.

The post Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a fost ignorat de Victor Pițurcă la echipa națională: „M-a surprins și pe mine”. Cum e acum relația dintre cei doi. VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top