sport

Rapid a transferat de la CFR Cluj chiar înaintea meciului direct! Dan Șucu i-a plătit lui Nelu Varga 250.000 de euro

Rapid a transferat de la CFR Cluj chiar înaintea meciului direct! Dan Șucu i-a plătit lui Nelu Varga 250.000 de euro
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Rapid a reuşit să dea o lovitură importantă pe piaţa transferurilor chiar înainte de meciul pe care îl dispută astăzi, 10 februarie, cu CFR Cluj, Live Video Online pe ProSport. Giuleştenii au semnat chiar cu un jucător de la CFR, care va rămâne la Rapid până în vara anului 2026.

Este vorba despre Claudiu Petrila, în vârstă de 23 de ani, care a ajuns la echipa patronată de Dan Şucu chiar la începutul acestui sezon de SuperLiga, dar sub formă de împrumut.

Rapid a transferat de la CFR Cluj chiar înaintea meciului direct!

Chiar dacă a fost adus la Rapid sub formă de împrumut, Claudiu Petrila a reuşit să facă o figură frumoasă în tricoul giuleştenilor. Astfel, echipa antrenată de Cristiano Bergodi a avut opţiunea de a-l transfera definitiv pe fotbalist. Totodată, CFR Cluj şi-a păstrat un procent de 24% dintr-un viitor transfer al fotbalistului în vârstă de 23 de ani.

Iniţial, pentru împrumutul lui Petrila, Rapid a fost nevoită să achite suma de 500.000 de euro. Pentru a-l transfera definitiv, Dan Şucu a mai băgat în conturile ardelenilor încă 250.000 de euro, lucru care s-a întâmplat chiar înainte partidei din această seară. Petrila a fost un jucător extrem de important pentru alb-vişinii în prima parte a sezonului. Fostul fotbalist de la CFR a avut mai multe reuşite în tricoul Rapidului şi reprezintă o opţiune importantă în trupa lui Bergodi. 

Astfel, Petrila a semnat un contract valabil până în vara anului 2026, potrivit GSP.

Claudiu Petrila, piesă importantă în lotul lui Bergodi

Claudiu Petrila, ajuns la Rapid la începutul sezonului, a reuşit să se impună destul de repede în echipa bucureştenilor. Acesta a devenit titular incontestabil în turul de campionat, reuşind să marcheze de patru ori şi să ofere şase pase de golu în cele 11 partide pe care le-a jucat pentru Rapid. Tânărul fotbalist a avut parte de ghinion şi s-a accidentat în etapa cu numărul 14, când Rapid a întâlnit-o pe Universitatea Craiova. În acel meci, în care a suferit o ruptură musculară care l-a ţinut pe tuşă din octombrie până acum, Petrila a reuşit să ofere şi o pasă de gol.

După o lungă perioadă de absenţă, şi-a făcut apariţia din nou pe teren în partida pe care Rapid a disputat-o etapa trecută, în faţa celor de la Oţelul Galaţi. Atunci, fotbalistul de 23 de ani a fost introdus în teren în minutul 79, în locul lui Jayson Papeau.

Caludiu Petrila îşi poate înfrunta astăzi fosta echipă, CFR Cluj, în meciul care începe la ora 21.15. În partida tur, extrema a reuşit chiar să marcheze în poarta celor de la CFR Cluj, iar Rapid s-a impus atunci cu scorul de 3-1.

The post Rapid a transferat de la CFR Cluj chiar înaintea meciului direct! Dan Șucu i-a plătit lui Nelu Varga 250.000 de euro appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top