sport

Video. Filmul complet al bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Impresara a pus totul la cale

Video. Filmul complet al bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Impresara a pus totul la cale
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

UPDATE // La câteva ore de la difuzarea primelor imagini de la bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, au apărut noi detalii despre scandal. Cancan publică filmulețul complet al incidentului. Din imagini se poate observa că impresara ar fi anticipat ce urmează să se petreacă și a rugat un apropiat să filmeze totul. Varianta necenzurată a bătăii dintre cei doi poate fi urmărită aici.

Au apărut primele imagini cu bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Imaginile surprinse au fost publicate de Realitatea, trust media al cărui acționar este Anamaria Prodan. Pe imagini se vede cum cei doi se lovesc reciproc.

Conform Spynews, totul a plecat de la Bebeto. Laurențiu Reghecampf ar fi mers la vila Anamariei Prodan pentru a-și lua copilul, pentru a-l însoți la botezul copilului său și al Corinei Caiuc. Impresarei nu i-a picat deloc bine acest gest.

La secția de poliție, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf ar fi intrat cu forța în casa ei și că el ar fi pornit cearta, spun cei de la Spynews. Mai mult, ea spune că fostul ei soț a amenințat-o cu moartea și cu închisoarea. Reghecampf l-ar fi bătut și pe Eugen, șoferul fostei sale soții. El este cel ce a filmat bătaia.

„Vine în casă, intră cu forța, amenință pe toată lumea. M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare. Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început sa mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus ca nașul copilului lui mă va bagă in pușcărie.

M-a lovit peste față cu palma sau pumnul. M-a pus la pământ iar când a realizat ca Eugen filmează din mașină și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în față, a încercat sa îl tragă jos din mașină și l-a amenințat cu moartea”, a declarat Anamaria Prodan poliției, conform sursei citate anterior.

VIDEO AICI

Trei dosare penale au fost deschise de poliție

Conform poliției Snagov, scandalul a avut loc între trei persoane, fiind deschise trei dosare penale. Câte unul pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pentru loviri reciproce, respectiv unul pentru Laurențiu Reghecampf, din cauza loviturilor primite de al treilea bărbat.

Al treilea bărbat era necunoscut inițial, însă ulterior s-a aflat că este vorba despre Eugen, șoferul personal al Anamariei Prodan, cel ce ar fi filmat încăierarea.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul Poliției din Snagov.

Articolul Video. Filmul complet al bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Impresara a pus totul la cale apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top