sport

Sainz îl întrece pe Norris, Verstappen penalizat la Marele Premiu de la Ciudad de México (P)

Sainz îl întrece pe Norris, Verstappen penalizat la Marele Premiu de la Ciudad de México (P)
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

A fost o cursă caliente anul acesta în călătoria din Mexic a Formulei 1. Spaniolul Carlos Sainz e victorios pentru a doua oară sezonul acesta. Lando Norris îi urmează pe treapta secundă a podiumului, iar Max Verstappen a sfârșit pe locul 6, după o penalizare de 20 de secunde.

Olandezul reușise să îl întreacă pe pilotul Ferrari plecat din pole position, însă Sainz și-a reluat locul fruntaș după un safety car provocat de un accident între Alex Albon și Yuki Tsunoda. Și Verstappen a demonstrat câteva manevre defensive agresive într-un incident cu Norris în cursa lor către campionat, fapt care i-a adus pilotului Red Bull două penalizări a câte 10 secunde și i-a dat șansa lui Leclerc să îi depășească. Din acel moment, piloții Scuderiei au dominat cursa, până când primul pilot al lui McLaren a revenit și a profitat de un viraj larg al monegascului pentru a-l depăși. „Săgețile argintii” de la Mercedes, Hamilton și Russell, s-au luptat și ei pentru locurile 4 și 5, cu cel dintâi arătându-și experiența îndelungată în Formula 1.

Ferrari a depășit Red Bull în clasamentul constructorilor

Lupta pentru titlul pe echipe din acest sezon de Formula 1 se încinge. După ce McLaren a preluat prima poziție, acum Scuderia Ferrari a reușit să depășească Red Bullul care părea de neînvins până la începutul anului. Faptul că Sergio Perez nu reușește să aducă puncte importante echipei din Milton Keynes, inclusiv în cursa lui de acasă, unde a ieșit pe ultimul loc, a pus echipa în dezavantaj evident. Cuplurile Norris – Piastri și Sainz – Leclerc sunt mai echilibrate, așa că este interesant să urmărim ultimele 4 curse ale sezonului. 

Carlos Sainz și Scuderia Ferrari sunt Winnerii săptămânii. Un mix de perseverență, încredere și dedicare au adus un nou trofeu în palmaresul lor. Și tu poți avea parte de momente de adrenalină maximă cu ofertele Winner! Pornește în victory lap la pariuri sportive chiar azi.

Devino Winner și activează…

… Bonusul de Bun Venit Sport! Revendică promoția în 3 pași. Bonus total posibil: 700 RON bani cash, 100 RON Free Beturi și 25 Rotiri.

Ultra Cote 

În fiecare zi, oferim cote mărite pentru o serie de evenimente. Se poate juca doar rezultat final. Este valabil doar pentru evenimente prematch. 

Winner la 2 goluri

Când echipa pe care ai mizat ajunge pentru prima dată la o diferență de două goluri pe tabelă, selecția ta este declarată câștigătoare. Pariul plasat trebuie să conțină pronosticul Final.

Extra Winner

Promoția care îți poate dubla câștigul în funcție de numărul de evenimente pe care le ai pe un bilet. Mai multe meciuri pe bilet înseamnă automat un bonus mai mare. Promoţia este disponibilă atât pentru evenimentele LIVE, cât şi pentru cele Prematch sau Mixte.

E rândul tău să fii în top!

Înscrie-te la Turneele săptămânale de Sport. Urcă în vârful clasamentului și câștigă premii totale de zeci de mii de lei cash și Free Bet-uri. Joci pe mize mai mari, aduni puncte mai rapid!

Articolul Sainz îl întrece pe Norris, Verstappen penalizat la Marele Premiu de la Ciudad de México (P) apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top