sport

Gol după 607 zile! Fotbalistul din Superligă, care a pus capăt unei lungi perioade de ineficacitate

Gol după 607 zile! Fotbalistul din Superligă, care a pus capăt unei lungi perioade de ineficacitate
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Petrolul a învins Politehnica Iași, scor 3-1, și a urcat pe locul doi în Superliga României. Ploieștenii au fost conduși cu 1-0, dar au revenit și au înscris prin Grozav, Tudorie și Mario Bratu.

Pentru ultimul, golul din poarta moldovenilor a pus capăt unei lungi perioade în care nu a reușit să marcheze. El nu mai înscrisese de 607 zile.

Gol după 607 zile! Fotbalistul din Superligă, care a pus capăt unei lungi perioade de ineficacitate

Fotbalistul de 22 de ani înscrisese ultima dată pe 27 februarie 2023, într-un meci Petrolul – CFR Cluj 2-5. În această perioadă, Bratu a lipsit șase luni de pe teren, din cauza unei accidentări grave. Ulterior, el a avut nevoie de 18 meciuri pentru a marca din nou.

Internațional Under 20, Mario Bratu este un produs al clubului ploieștean. S-a format la juniorii Petrolului și a debutat la prima echipă când avea 17 ani. El este autorul celor două goluri din meciul Petrolul – Concordia Chiajna 2-0, partidă care a pecetluit promovarea ploieștenilor, în prima ligă, în 2022.

Sper ca acest gol să fie o descătușare a mea. Accidentarea pe care am avut-o m-a tras mult înapoi. Apoi, am avut o perioadă în care am crezut că nu o să mai intre mingea în poartă. Acesta este cel mai important gol pentru mine, pentru că a fost primul după accidentare”, a spus fotbalistul ploieștean.

Bratu a început campionatul ca titular, dar explozia lui Mihnea Rădulescu a făcut ca el să ajungă pe banca de rezerve. Din acest motiv, el a avut numai opt apariții în acest sezon.

Petrolul va evolua mâine în Cupa României, competiție în care va întâlni Dinamo și FCSB. Până la aceste două meciuri vedetă, lupii galbeni întâlnesc Agricola Borcea, formație din liga a III-a. Agricola este pe locul 4 în seria a III-a.

The post Gol după 607 zile! Fotbalistul din Superligă, care a pus capăt unei lungi perioade de ineficacitate appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top