sport

Cine este miliardarul Tolba, necunoscut până acum românilor, care și-a făcut Palat ca Gigi Becali la Cairo şi care a făcut averea grandioasă tot din brânză și imobiliare

Cine este miliardarul Tolba, necunoscut până acum românilor, care și-a făcut Palat ca Gigi Becali la Cairo şi care a făcut averea grandioasă tot din brânză și imobiliare
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Tolba, necunoscut până acum românilor, și-a făcut palat la Cairo la fel ca al lui Gigi Becali. Nu este singurul lucru pe care îl au în comun cei doi.

Miliardarul a strâns o avere grandioasă tot din brânză și imobiliare, la fel ca patronul de la FCSB.

Cine este miliardarul Tolba, necunoscut până acum românilor, care și-a făcut Palat ca Gigi Becali la Cairo și care a făcut averea grandioasă tot din brânză și imobiliare

Dumitru Dragomir a avut ocazia să întâlnească un om care s-a îmbogățit ca Gigi Becali. Tolba a făcut avere din pământurile cumpărate pentru animale, la fel ca patronul de la FCSB.

Egipteanul cu palat ca al lui Gigi Becali s-a îmbogățit din vânzarea de brânză de bivol. Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a povestit cum l-a ajutat pe Tolba.

„Unul Tolba din Egipt, la fel ca Gigi Becali. Avea 3 neveste românce și una de-a lui, de acolo, și odată când a venit aici i-au arestat nevestele.

A venit la mine la unitate, eram comandant la Victoria, vorbea puțin românește, învățase că avea neveste românce, și mi-a zis: «Mi-au arestat nevestele pentru prostituție, dar sunt nevestele mele, nu e prostituție».

Eu i-am zis: «Le scot, dar mă iei cu echipa în Egipt». Gata, le-am scos, m-am dus la unul Mircea Bot care era comandant de sector, mi le-a scos imediat, le-a dat drumul și m-am dus în Egipt.

Și acolo ce crezi că am văzut? Un Palat ca al lui Gigi la margine de Cairo. Și îmi spune: «Sunt miliardar». Nu îmi venea să cred și l-am întrebat ce a făcut.

«Păi haideți să vă arăt. Vedeți, am 200 de bivoli, noi am vândut brânză de bivol. Am cumpărat pământ, care în jurul la Cairo era un cent metru. Și am luat câteva mii de hectare din laptele bivolilor pentru turmă».

Și Cairo, care are peste 10 milioane de locuitori în 5 ani s-a întins cu kilometri de pământ. Și au început ăia să cumpere ca să construiască și au venit la el, că era pământul lui, avea actele.

Și mi-a zis: «Eu l-am luat cu un cent și l-am dat cu 10 euro prima dată, pe urmă cu 20 de euro, apoi l-am dat cu 30 de euro și acum dau cu 1.000 de euro». Am rămas tâmpit.

Eu ar fi trebuit să știu asta. Mai era unul, eu am dat de amândoi, și de Gigi Becali, și de ăla. Dumnezeu i-a ajutat. Și ăla era tot credincios. Să vezi după-masa când începea să cânte la moschei, ăia toți cădeau în genunchi.

Și eu cred că există un Dumnezeu care ori ne pedepsește, ori are grijă de noi. Eu n-am fost așa un credincios. Eu cu părerile de rău le uit repede pentru că dacă ții în tine te distrug.

Am făcut și eu multe lucruri bune, am ajutat multă lume și ajut. Eu cred că făcând bine este imposibil să nu reușești în viață. Făcând bine și dușmanii merg mai pe blat.

Tata nu era bisericos, nu se ducea absolut deloc la biserică, dar îi spunea mamei care mergea des la biserică în felul următor:

«E bine să faci lucruri bune, sănătoase, și să ajuți când poți pe cineva». Aia este credința în Dumnezeu”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

The post Cine este miliardarul Tolba, necunoscut până acum românilor, care și-a făcut Palat ca Gigi Becali la Cairo şi care a făcut averea grandioasă tot din brânză și imobiliare appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top