sport

Marius Șumudică și Elias Charalambous s-au luat la harță, după FCSB – Rapid București 0-0! S-a creat îmbulzeală și Istvan Kovacs a fugit spre tunelul de la vestiare

Marius Șumudică și Elias Charalambous s-au luat la harță, după FCSB – Rapid București 0-0! S-a creat îmbulzeală și Istvan Kovacs a fugit spre tunelul de la vestiare
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marius Șumudică și Elias Charalambous au fost în centrul atenției la finalul partidei dintre FCSB și Rapid București, încheiată cu scorul de 0-0.

Cei doi tehnicieni s-au luat la harță și s-a creat îmbulzeală în la marginea terenului. Istvan Kovacs a fugit imediat spre tunelul care duce la vestiare și spiritele s-au calmat.

Marius Șumudică și Elias Charalambous s-au luat la harță la finalul meciului

Marius Șumudică și Elias Charalambous au fost în centrul atenției la finalul partidei dintre FCSB și Rapid București, încheiată cu scorul de 0-0. Cei doi tehnicieni s-au luat la harță și s-a creat îmbulzeală în la marginea terenului. Istvan Kovacs a fugit imediat spre tunelul care duce la vestiare și spiritele s-au calmat.

Din primele informații, se pare că tehnicianul giuleștenilor a fost deranjat de faptul că Elias Charalambous nu l-a salutat în momentul în care a plecat spre vestiare. Marius Șumudică a fost surprins de camerele de filmat în timp ce gesticula nemulțumit după fluierul final, arătând spre antrenorul celor de la FCSB. Mai apoi, „Șumi” s-a dus în tunel, spre Elias Charalambous, unde au venit și mai mulți membri din staff-urile celor două echipe. Într-un final cei doi tehnicieni s-au calmat și s-au împăcat. La fața locului a alergat și arbitrul Istvan Kovacs, dar situația era sub control în momentul în care acesta a ajuns.

The post Marius Șumudică și Elias Charalambous s-au luat la harță, după FCSB – Rapid București 0-0! S-a creat îmbulzeală și Istvan Kovacs a fugit spre tunelul de la vestiare appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top