sport

Oțelul Galați – Unirea Slobozia 0-0 Live Video Online în etapa 14 din Superliga. Oaspeții domină starul de meci

Oțelul Galați – Unirea Slobozia 0-0 Live Video Online în etapa 14 din Superliga. Oaspeții domină starul de meci
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Meciul Oțelul Galați – Unirea Slobozia are loc în etapa 14 din Superliga, sezonul 2024 – 2025, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

De asemenea, duelul de pe Stadionul Oțelul poate fi văzut și la televizor pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Oțelul Galați – Unirea Slobozia Live Video Online în etapa 14 din Superliga

Oțelul Galați și Unirea Slobozia, formații cu obiective radical diferite în actuala stagiune, se duelează, duminică, 27 octombrie, de la ora 16:00, în etapa 14 a campionatului.

Înaintea acestei confruntări, Oțelul Galați se află pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte adunate după 12 meciuri jucate. Gălățenii lui Dorinel Munteanu aproape că au uitat gustul victoriei, după ce în precedentele 5 etape au înregistrat 4 egaluri și o înfrângere. Așadar, Oțelul va face tot posibilul pentru a câștiga partida de duminică, mai ales că un succes i-ar asigura prezența în zona play-off si după etapa 14.

De partea cealaltă, Unirea Slobozia este „lanterna roșie” a clasamentului, cu doar 12 puncte adunate după 13 meciuri jucate. La fel ca Oțelul, elevii lui Adrian Mihalcea nu au înregistrat nicio victorie în precedentele 5 etape. Mai mult, rezultatele au fost cu adevărat dezamăgitoare: 4 înfrângeri și o remiză.

La capitolul dueluri directe, Oțelul Galați și Unirea Slobozia nu s-au mai întâlnit din 2022, atunci când ambele se aflau în eșalonul secund al fotbalului românesc. În ultima dispută consemnată, la data de 5 noiembrie 2022, Unirea Slobozia a învins-o pe Oțelul cu 1-0.

Echipele probabile

Oțelul Galați: I. Popescu – D. Maftei, Zivulic, Stevanovic, M. Silva – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Juric, Al. Pop
Rezerve: Dur-Bozoancă, Cisse, Adăscăliței, Zhelev, I. Neagu, Duric, Tomasevic, Ancha, L. Andronache, Tănasă, S. Rus, Callo
Antrenor: Dorinel Munteanu

Unirea Slobozia (4-2-3-1): Rusu – Dorobanțu, Antoche, Pospelov, Șerbănică – Coadă, Perianu – Camara, Aganovic, Afalna – Gele
Rezerve: Krell, Georgescu, Ibrian, A. Dinu, C. Toma, Lemnaru, S. Pacionel, Vlăsceanu, F. Ilie, Purece, Yusov
Antrenor: Adrian Mihalcea

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti). A1: Romică Bîrdeş (Piteşti). A2: Cosmin Vatamanu (Bucureşti)
Arbitru VAR: Sebastian Colţescu (Bucureşti). Asistent VAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)
Stadion: Oțelul (Galați)

Toate fazele video din partida Oțelul Galați – Unirea Slobozia pot fi văzute aici.

Dorinel Munteanu, mesaj pentru elevii săi

La conferința de presă premergătoare jocului de duminică, Dorinel Munteanu a vorbit despre programul încărcat pe care fotbaliștii săi îl au în perioada imediat următoare, dar și despre criza de la Unirea Slobozia, care e o echipă imprevizibișă și disperată să câștige puncte:

Ca întotdeauna, meciul care urmează e cel mai greu, cel mai important. Mă aștept la un joc consistent în fața propriilor suporteri, fiindcă vom avea un program foarte încărcat. Sunt convins că jucătorii au înțeles că trebuie să ieșim foarte bine din această perioadă cu 5 jocuri în două săptămâni. Avem trei meciuri consecutive acasă și trebuie să fim foarte atenți cum le gestionăm, pentru că sunt un fel de reper, să vedem în ce direcție mergem. Eu sper să fie cea pe care ne-am propus-o, chiar dacă trecem printr-o perioadă foarte grea. Slobozia este o echipă foarte imprevizibilă, au un antrenor ambițios și jucători cu o calitate individuală ridicată, care pot să surprindă orice adversar. Să nu ne așteptăm la un meci ușor. Slobozia s-a vândut foarte greu cu orice adversar cu care a jucat până acum. Dar noi trebuie să ne concentrăm și să obținem maxim din meciurile de acasă”, a spus antrenorul Oțelului Galați.

The post Oțelul Galați – Unirea Slobozia 0-0 Live Video Online în etapa 14 din Superliga. Oaspeții domină starul de meci appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top