sport

Gigi Becali este ferm convins! Singura echipă care se bate cu FCSB la titlu: „Asta e părerea mea!”

Gigi Becali este ferm convins! Singura echipă care se bate cu FCSB la titlu: „Asta e părerea mea!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali a vorbit din nou despre lupta la titlu și despre potențialele contracandidate pe care le-ar putea avea FCSB în misiunea de a-și apăra trofeul cucerit la finalul sezonului trecut.

Deși în urmă cu câteva zile era încrezător că nimeni nu îi poate sta în cale, patronul FCSB consideră acum că este o echipă în Superliga care poate emite pretenții la câștigarea competiției.

Universitatea Craiova, singura echipă de care se teme Gigi Becali îl lupta pentru titlu

S-au scurs 13 etape din actualul sezon de Superliga, iar campioana en-titre, FCSB, după un start slab de campanie, a intrat în primele 6 echipe din clasament.

FCSB este pe locul 5, cu 19 puncte, tot atâtea câte au Oțelul Galați, ocupanta locului 4, și Petrolul Ploiești, ocupanta locului 6. Pe 3 este CFR Cluj, cu 20 de puncte, în timp ce poziția secundă e ocupată de Universitatea Craiova, cu 21 de puncte. Liderul campionatului este Universitatea Cluj, care are 26 de puncte, dar și un meci în plus disputat față de Oțelul și FCSB.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali spunea răspicat că FCSB va lua titlul la pas și în sezonul 2024 – 2025, deoarece nicio formație din campionat nu are puterea de a face față maratonului ce va dura până la finalul primăverii. Însă, mai nou, Gigi Becali și-a schimbat discursul și consideră că există o formație capabilă să îi pună probleme FCSB-ului în lupta pentru titlu.

Este vorba despre Universitatea Craiova, grupare de la care Gigi Becali a nominalizat mai mulți jucători valoroși:

Singura echipă care poate să se mai gândească la locul 1 este Craiova. Are valoare la nivelul jucătorilor. Singura echipă care are jucători valoroși și poate să se bată cu noi e Craiova, asta e părerea mea. Craiova îi are pe Mitriță, Cicâldău și încă vreo doi jucători. Îl au pe Screciu, Bancu, Baiaram, 4-5 jucători de valoare. Uită-te la Rapid și spune-mi dacă poți să numești 4-5, uită-te la CFR dacă poți să numești 4-5. Este doar Munteanu, care se vede că are valoare. Nu vreau să mai vorbesc de alte echipe, însă pot lăuda una. Craiova se poate bate cu noi anul acesta. Eu așa cred”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Craiova are jucători valoroși, dar nu are antrenor, susține Gigi Becali

Chiar dacă a nominalizat mai mulți jucători valoroși de la Universitatea Craiova, Gigi Becali a spus că oltenii suferă la un capitol, și anume cel al băncii tehnice. Patronul FCSB nu îl vede capabil pe Costel Gâlcă să aducă un titlu în vitrina clubului din Bănie. Asta în ciuda faptului că, din postura de antrenor al FCSB, Costel Gâlcă a câștigat titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

Craiova are jucători valoroși, doar că ea se poate bate cu noi dacă face o schimbare, înțelegi? Trebuie să facă o schimbare dacă vrea să se bată cu noi. (n.r. – să-l schimbe pe Gâlcă) Da!”, a completat Gigi Becali.

În totalul de 22 de meciuri pe care le-a bifat din postura de antrenor al Universității Craiova, Costel Gâlcă a înregistrat 11 victorii, 7 egaluri și 4 înfrângeri.

The post Gigi Becali este ferm convins! Singura echipă care se bate cu FCSB la titlu: „Asta e părerea mea!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top