sport

Prima reacție a soției de care Bogdan Vasiliu a divorțat după numai un an de căsnicie: „Sunt trează de la 5, aștept DNA-ul. Mi-am făcut duș, m-am fardat și am stat să aștept”. De ce nu-și mai vorbesc

Prima reacție a soției de care Bogdan Vasiliu a divorțat după numai un an de căsnicie: „Sunt trează de la 5, aștept DNA-ul. Mi-am făcut duș, m-am fardat și am stat să aștept”. De ce nu-și mai vorbesc
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Bogdan Vasiliu, fost președinte la CS Rapid, actualmente șef al secției de handbal, a fost reținut de DNA în această dimineață și este acuzat de luare de mită.

Fostul oficial de la CS Rapid și Alina Petre au avut un mariaj de aproape un an de zile. Cei doi s-au despărțit și au întrerupt orice comunicare în urmă cu două luni, spune femeia. Vasiliu nu i-a spus nimic despre posibilele afaceri ilegale pe care le-ar desfășura în club.

„Eu nu am mai comunicat cu soțul meu de două luni, pentru că am decis să întrerup orice fel de comunicare, mai ales că nu am plecat în niște termeni amiabili, unul dintre motive fiind faptul că îmi ascundea foarte multe lucruri și mă simțeam în nesiguranță. Și mama mea, și toți apropiații mei mi-au sugerat de mult timp să plec pentru că existau niște lucruri care nu erau la locul lor, nici nu-mi erau explicate, și eu nu sunt obișnuită cu asemenea relații.

O lipsă de comunicare, cu o lipsă de franchețe, sinceritate până la urmă. Starea mea nu este bună, pentru că eu nu am trecut prin așa ceva niciodată. Eu nu am nici măcar o amenda neplătită, și nici nu primesc amenzi. Mă uit așa, ca la un film SF, mă uit la ceea ce apare și toată lumea îmi trimite și nu știu dacă poate fi adevărat”, a spus Alina Petre pentru spynews.ro.

Femeia spune că reușește să pună abia acum cap la cap fragmentele de informații care ajungeau la ea accidental, din convorbirile soțului.

„Frânturi din ceea ce să scrie acolo am auzit, dar tangențial. Nu am stat niciodată la masă cu el să-mi spună așa ceva sau să știu ce se întâmplă dincolo de ce se întâmplă în casa noastră. (…) Am auzit frânturi din discuțiile lui telefonice cu altcineva. El nu vorbea de față cu mine când avea întâlniri nici măcar cu prietenii lui, sau cu apropiații, sau asociații, nu știu cine-s oamenii ăia că nu i-am cunoscut destul de bine. Eu stăteam mai mult cu copilul îmi vedeam de treaba mea și de profesia mea. Nu am avut tangențe cu așa ceva, nici nu știu ce să spun.

Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă. Pot să spun însă că m-am trezit la cinci dimineața, mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat și am stat să aștept că poate mă vizitează și pe mine cei de la DNA. Zici că sunt într-un film cu proști, pe cuvântul meu. Eu îi aștept, nu am nicio problemă doar că mai am și eu treburi.

Mai am emisiuni, mai am colaborări cu tot felul de școli de limbi străine, adică nu pot să fiu la dispoziția oricui, oricând, deși la dispoziția autorităților trebuie să fim la orice oră. E foarte frustrant, că am înțeles că te iau oamenii ăștia din pat”, a comentat profesoara de limbi străine.

„Este stresant pentru fetița mea, nu înțelege ce se întâmplă, eu am domiciliul la fetița mea acasă, chiar aș vrea să mai fac o scrisoare către DNA prin intermediul avocatului meu să le explice că nu stau acolo și nu vreau să-mi traumatizeze copilul în cazul în care vor să facă o vizită, adică să aibă grijă pentru că asta se va lăsa cu urmări foarte grave”, a adăugat femeia.

Vasiliu, reținut de DNA pentru că i-ar fi pretins mită în valoare de 200 000 de euro unui om de afaceri, nu a vrut să încheie relația cu Alina Petre la notar. Cei doi sunt în proces de divorț la tribunal.

„A fost foarte repede, am fost atenționată în sensul acesta mai ales de către colegii mei psihologi să nu fac acest pas atât de devreme, însă am fost foarte entuziasmată. (…) Am crezut foarte mult în relația asta, nu regret. (…) Am avut aroganța să cred că oamenii se pot schimba prin mine. (…) Nu am avut neînțelegeri, noi nu ne-am certat niciodată. Nu am avut niciun conflict verbal sau fizic.

Eu m-am retras. În momentul în care un om nu este autentic cu mine și încearcă să pară ceea ce nu este și în momentul în care faci promisiuni pe care nu le poți ține, când nu poți să îmi oferi ceva clar, liniștit. (…) Eu mi-am dorit să întâlnesc sufletul pereche și l-am proiectat în acest om. A venit cu o mască în viața mea și mi-aș fi dorit să îl cunosc așa cum era el, cum este el acum. Cade masca, cade ușor. (…)

Dacă el venea așa cum este acum, l-aș și iubit și așa. Dar, eu nu pot să iubesc un om care mă minte și cred că merit mult mai mult. Cu tot, cu felul în care este el, de fapt, cu relațiile lui sociale, cu problemele lui personale, cu trecutul lui, cu niște atașamente codependente față de niște persoane din trecutul lui”, a mărturisit Alina Petre la Antena Stars.

Articolul Prima reacție a soției de care Bogdan Vasiliu a divorțat după numai un an de căsnicie: „Sunt trează de la 5, aștept DNA-ul. Mi-am făcut duș, m-am fardat și am stat să aștept”. De ce nu-și mai vorbesc apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top