sport

Gigi Becali l-a pus pe fotbalist la zid, în direct, după Rangers – FCSB 4-0. „I-am zis și lui Meme”

Gigi Becali l-a pus pe fotbalist la zid, în direct, după Rangers – FCSB 4-0. „I-am zis și lui Meme”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali s-a lansat într-o adevărată tiradă, în direct la TV, după fluierul final al meciului Rangers – FCSB 4-0. Ținta a fost mijlocașul Baba Alhassan.

Trimis pe teren în locul lui Darius Olaru, care nu a mai făcut deplasarea din cauza cartonașului roșu primit în duelul cu PAOK, acesta s-a dovedit a fi o pradă ușoară pentru scoțieni. Prestația l-a deranjat cu atât mai mult cu cât îi transmisese anterior un mesaj prin intermediul lui Mihai Stoica.

În urma eșecului usturător, campioana României a coborât pe poziția a 13-a, iar calificarea în optimile competiției a devenit o misiune extrem de dificilă. Își poate asigura, totuși, prezența în dubla manșă a play-off-ului care a înlocuit șaisprezecimile.

Gigi Becali a pus tunurile pe Baba Alhassan după Rangers – FCSB 4-0

Exasperat de greșelile lui Baba Alhassan, care a pierdut mingea de nenumărate ori în loc să paseze rapid, Gigi Becali nu a ezitat să-l pună la zid. Nici Malcom Edjouma – colegul său de la mijlocul terenului – nu a scăpat „neșifonat”.

Potrivit finanțatorului, Olaru nu doar că ar fi făcut deplasarea în Scoția dacă ar fi avut drept de joc, dar ar fi fost și introdus în repriza secundă. Așa s-a întâmplat, de altfel, cu Radunovic și Băluță.

„Baba, i-am zis și lui Meme să îi spună să nu se mai plimbe cu mingea, să paseze. Am luat trei goluri pe greșeli, chiar și al patrulea la fel. Am fost noi prea slabi, nu am contat în benzi. Diferența a fost mare pentru că am jucat cu o echipă de copii în fotbal, cu minte de copil. Dacă Olaru avea drept de joc, intra în a doua repriză.

Când joci cu o echipă care e mai bună fizic, trebuie sa fii mai tehnic. Chiar dacă ești mai tehnic și nu pasezi și te apuci să driblezi și pierzi mingile, după aia primești gol. Mijlocul terenului la fotbal, dacă nu-l deții, nu ai cum să-l câștigi.

Acolo a fost un Edjouma… La primul gol decât să dai pasă cu capul la adversar, mai bine lași mingea să iasă în aut. Ei trebuie să înțeleagă, Ștefănescu, Phelipe, Edjouma și Baba, că la fotbal nu te joci cu mingea, nu ești în România, cu Chiajna, să ții mingea la piciorul tău… Dacă nu pasezi, pierzi mingea și la revedere”, a „tunat” Gigi Becali, la Digi Sport.

Schimbări masive pentru derby-ul cu Rapid: „Va fi altă echipă”

În ceea ce privește derby-ul cu Rapid, programat duminică, 27 octombrie, la ora 21:00, latifundiarul a decis să alinieze o echipă total diferită, care va include o bună parte dintre jucătorii de bază. Va lipsi, însă, Daniel Bîrligea, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

„Va fi altă echipă cu Rapid. Edjouma, Baba (n.r. Alhassan), Pantea, Ștefănescu, Luis Phelipe, sunt 5 jucători care nu vor mai fi pe teren. MM a fost cu ideea să fie Mihai Popescu fundaș stânga”, a anunțat Becali.

The post Gigi Becali l-a pus pe fotbalist la zid, în direct, după Rangers – FCSB 4-0. „I-am zis și lui Meme” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top