sport

De ce s-a abținut Gigi Becali să își distrugă, punctual, fotbaliștii, după Rangers – FCSB 4-0

De ce s-a abținut Gigi Becali să își distrugă, punctual, fotbaliștii, după Rangers – FCSB 4-0
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali nu a fost deloc încântat de evoluția pe care fotbaliștii săi au avut-o în partida Rangers – FCSB 4-0, din etapa 3 a fazei principale din Europa League.

Cu toate acestea, spre deosebire de alte dăți, miliardarul din Pipera a ezitat să îi atace, punctual, pe jucători. Iar spre surprinderea tuturor, patronul FCSB a dezvăluit și motivul pentru care a recurs la acest gest.

Dezamăgit crunt, dar cu o atitudine diferită. Ce a făcut Gigi Becali imediat după Rangers – FCSB 4-0

FCSB a primit o corecție de ținut minte, joi seară, 24 octombrie, în etapa 3 din faza principală a Europa League. Fără mai mulți titulari, care au fost odihniți la solicitarea lui Gigi Becali, roș-albaștrii nu le-au putut face față vicecampionilor din Scoția, iar la capătul celor 90 de minute de pe Ibrox au sfârșit prin a fi învinși cu un nemilos 0-4.

În ciuda acestui eșec, care l-a supărat teribil, Gigi Becali a încercat, pe cât posibil, să afișeze o atitudine diferită atunci când a fost invitat să intre în transmisiune directă, la TV. Patronul FCSB a recunoscut superioritatea evidentă a scoțienilor, iar în ceea ce îi privește pe jucătorii săi a ales să nu îi critice cu subiect și predicat. Dacă alte dăți îi lua pe fiecare în parte și îi distrugea public, acum a transmis următoarele:

Nu e un meci care trebuie comentat. Am tras niște concluzii, nu pot să spun, în legătură cu niște jucători. Nu vreau să-i rănesc, și așa sunt amărâți”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport, după Rangers – FCSB 4-0.

A rostit, în cele din urmă, câteva nume

Chiar dacă nu i-a criticat dur pe fotbaliști, Gigi Becali a rostit în cele din urmă câteva nume. Marius Ștefănescu s-a numărat printre cei care l-au dezamăgit pe Gigi Becali, iar asta s-a datorat și faptului că miliardarul din Pipera a plătit o sumă importantă, anume 1.300.000 de euro, pentru a-l transfera de la Sepsi.

Gigi Becali a fost deranjat de faptul că Ștefănescu a pierdut mai multe mingi pe parcursul jocului din Scoția, iar concluzia lui a fost că o variantă mai bună pentru FCSB ar fi Alexandru Musi, care a început partida de pe Ibrox din postura de rezervă, dar a fost trimis pe teren în minutul 60.

De asemenea, alte nume rostite de Gigi Becali au fost Luis Phelipe, Malcom Edjouma și Baba Alhassan. Niciunul dintre aceștia nu a fost criticat punctual de către afacerist, dar au deranjat prin același detaliu, anume că nu au pasat mai rapid:

Nu ești în România, să joci cu Chiajna, să ții mingea la picior, să te joci tu. Dacă nu pasezi, nu joci repede, o pierzi și la revedere”, a mai declarat Gigi Becali.

The post De ce s-a abținut Gigi Becali să își distrugă, punctual, fotbaliștii, după Rangers – FCSB 4-0 appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top