sport

Totul până la bani. Victor Angelescu și Dan Șucu în fața unei decizii care poate agita vestiarul înainte de FCSB – Rapid București: „Nu excludem”

Totul până la bani. Victor Angelescu și Dan Șucu în fața unei decizii care poate agita vestiarul înainte de FCSB – Rapid București: „Nu excludem”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Victor Angelescu și Dan Șucu trebuie să ia o decizie extrem de importantă înaintea derby-ului cu FCSB, care ar putea agita vestiarul pregătit de Marius Șumudică.

Giuleștenii nu au primit niciun bonus după victoria spectaculoasă cu Farul Constanța, scor 5-0, iar conducerea clubului va decide dacă va acorda prime în cazul unui eventual succes cu FCSB.

Ce decizie trebuie să ia conducerea Rapidului

Rapid București a reușit să obțină prima victorie pe teren propriu în actuala ediție de Superliga României. Giuleștenii s-au impus în fața celor de la Farul Constanța, în urma unui meci extrem de spectaculos, cu un categoric 5-0. Marius Șumudică speră că acesta este primul semn de revenire al echipei pe care o antrenează și va încerca să obțină toate cele trei puncte și în derby-ul cu FCSB.

În ciuda rezultatului incredibil obținut în fața formației lui Gică Hagi, rapidiștii nu au luat prime. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit de ce nu au existat bonusuri pentru această victorie. Totodată, acesta a precizat că nu există prime prevăzute nici pentru meciul cu FCSB, dar că acest lucru poate fi schimbat.

„Da, e adevărat, jucătorii nu au luat niciun bonus pentru succesul cu Farul. Fiindcă avem această înțelegere cu echipa, că se vor premia victoriile doar după ce echipa va ajunge în zona play-off, obiectivul nostru principal, sau măcar în imediata apropiere.

Și deocamdată nu este prevăzută nicio primă, nici pentru derby-ul cu FCSB. Nu excludem posibilitatea să stabilim, într-o ședință, să dăm totuși un bonus echipei pentru o eventuală victorie cu FCSB, mai ales că dacă am lua cele 3 puncte am putea să urcăm în primele 6 locuri. Dar azi, când vorbim, nu este prevăzut nimic în acest sens”, a declarat Victor Angelescu, acționar minoritar al celor de la Rapid București, conform gsp.ro.

Care este situația celor două echipe

Înainte de derby-ul care se va disputa duminică, la ora 21.00, pe Arena Națională din București, cele două mari rivale sunt separate de cinci locuri în clasamentul Superligii. Astfel, FCSB ocupă a 5-a poziție, iar Rapid o ocupă pe a 10-a. În ciuda acestei diferențe, cele două echipe sunt despărțite de doar trei puncte, ambele având același golaveraj: 17-15.

FCSB are un meci mai puțin disputat. Trupa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii va disputa restanța cu FC Botoșani în luna noiembrie.

The post Totul până la bani. Victor Angelescu și Dan Șucu în fața unei decizii care poate agita vestiarul înainte de FCSB – Rapid București: „Nu excludem” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top