sport

“Hai, te rog!” Ce răspuns a dat Adrian Mutu când a fost întrebat dacă se pregătește să devină selecționer

“Hai, te rog!” Ce răspuns a dat Adrian Mutu când a fost întrebat dacă se pregătește să devină selecționer
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Adrian Mutu a oferit un răspuns neașteptat la întrebarea dacă se pregătește să devină selecționerul echipei naționale a României. Cu Edi Iordănescu încă în discuții pentru prelungirea contractului său, Mutu a preferat să rămână rezervat în privința acestui subiect.

Edi Iordănescu rămâne prima opțiune a Federației Române de Fotbal (FRF) pentru postul de selecționer, în ciuda faptului că nu a semnat încă un nou contract. După eliminarea României de la EURO 2024, Iordănescu a declarat că familia sa are, în acest moment, nevoie mai mare de el decât echipa națională, alimentând astfel speculațiile privind o posibilă schimbare la conducerea echipei.

Adrian Mutu își exprimă preferințele

În urma declarațiilor lui Edi Iordănescu, au apărut zvonuri că Adrian Mutu ar putea fi prima opțiune pentru a prelua funcția de selecționer. Întrebat despre acest lucru, Mutu a fost clar și direct.

„Nu, hai să nu vorbim de asta. Îmi place mai mult să fiu antrenor la o echipă de club, sincer vă zic. Nu aș putea să dau un răspuns în ceea ce privește această problemă. Nu știu ce răspuns aș da, în momentul ăsta vreau să antrenez o echipă de club, nu mă gândesc la alte lucruri. Sunt și alți antrenori mult mai în vârstă și experimentați care sunt liberi, poate ei sunt mai indicați pentru postul acesta,” a spus Mutu pentru fanatik.ro.

Edi Iordănescu despre viitorul său

După înfrângerea cu Olanda, Edi Iordănescu a vorbit deschis despre viitorul său și despre starea de spirit a echipei naționale. El a subliniat că, deși părăsesc competiția cu capul sus, sufletele lor sunt frânte de rezultat. De asemenea, Iordănescu a mulțumit jucătorilor și suporterilor pentru eforturile și susținerea lor.

„Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Mi-am dorit pentru toată emulația care s-a creat, ne-am dorit foarte mult. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate pe viitor să aducă lucruri frumoase. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulțumesc băieților, au depășit limite, au depășit așteptări. România s-a calificat de pe primul loc, a câștigat grupa. E greu să depășești zeci de ani de decalaje față de fotbalul românesc. Le mulțumim fanilor. Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem… poate pe viitor.

Am vrut să îi surprindem, să punem presiune pe construcția lor. Am fost intenși, i-am pus în dificultate. Vedeți că toate golurile lor sunt acțiuni individuale. Ianis s-a lovit, Vasile a avut comoție. A trebuit să improvizăm, adversarul ne-a dat gol.

Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă națională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranță va fi o discuție cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa națională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost ușor, vom vedea ce vom decide,” a declarat Edi Iordănescu pentru sport.ro după meciul România – Olanda 0-3.

Articolul “Hai, te rog!” Ce răspuns a dat Adrian Mutu când a fost întrebat dacă se pregătește să devină selecționer apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top