sport

„Tâmpenii! Nu e adevărat!”. Gigi Becali a reacționat imediat după ieșirea lui Florinel Coman

„Tâmpenii! Nu e adevărat!”. Gigi Becali a reacționat imediat după ieșirea lui Florinel Coman
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali a reacționat imediat după ieșirea lui Florinel Coman.

După meciul cu Rapid, Gigi Becali a declarat că Florinel Coman i-ar fi transmis că nu are cu cine să joace la FCSB. În urma acestei mărturisiri, s-a speculat că, în vestiarul FCSB-ului, ar putea izbucni un „război” între Coman și coechipieri. Ba mai mult, au apărut informații conform cărora Coman ar fi cerut schimbarea lui Compagno în timpul mai multor meciuri.

Însă, la finalul partidei FCSB – FC U Craiova, 2-1, din ultima etapă de campionat, Florinel Coman a avut o ieșire nervoasă la flash-interviu, în care a negat, în mod vehement, ultimele informații apărute despre el în spațiul public.

Gigi Becali a reacționat imediat după ieșirea lui Florinel Coman

Ulterior, Gigi Becali a revenit și i-a dat dreptate lui Florinel Coman, susținând că vedeta FCSB-ului nu și-a vorbit niciodată de rău vreun coechipier.

„Alea au fost tâmpenii. Niciodată nu și-a permis el să zică să-l scoată pe Compagno. El a spus că n-a avut cui să-i dea. A spus că n-a avut soluție. Atât! Dar nu că nu are cu cine să joace, cum s-a investat. Sau că el l-a scos pe Compagno din echipă. Nu există așa ceva, nu e adevărat”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Ce a spus Florinel Coman

„Eu i-am scris domnului Stoica luni, dacă nu mă înșel, să-l sune pe patron să-i spună că mă simt rău, că dânsul are medicamente foarte bune. Asta a fost. Nu mi-am permis eu niciodată să-l sun pe patron. Dânsul m-a sunat, m-a întrebat «Băi, ce faci, cum ești?». I-am zis «Mi-e rău, mă doare gâtul, am dureri de cap». Mi-a zis «Hai că o să vorbesc și vedem ce facem».

Mi-a zis «Am pierdut meciul aseară și tu ai cam driblat». I-am zis «Da, am cam driblat». Mi-a venit în cap faza din careu. Atunci am driblat, voiam să mă desprind să dau la poartă. Asta i-am spus, «Căutam soluții pentru a da la poartă». Asta i-am zis. Dânsul poate a înțeles altceva. Nu mă cunoașteți? S-a terminat astăzi subiectul ăsta, da?

Apoi am văzut un articol că eu am cerut să fie scos Compagno din echipă. Dacă am ajuns în halul ăsta să dăm într-un jucător… S-a încercat destabilizarea liderului prin acel articol.

Un articol prost, îmi pare rău să o spun. Astea sunt mizerii. Eu în meciul cu Iașiul i-am dat patru pase lui Compagno, cu Nordsjaelland prima ocazie a avut-o din pasa mea.

M-am dus la Compagno și l-am întrebat dacă a văzut știrea. Mi-a zis să stau liniștit, că știe cum e presa”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului cu FC U Craiova.

Articolul „Tâmpenii! Nu e adevărat!”. Gigi Becali a reacționat imediat după ieșirea lui Florinel Coman apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top