sport

Yue Yuan – Simona Halep 2-1 Live Video Online în turul 1 de la WTA 250 Hong Kong. Românca ratează minge de break

Yue Yuan – Simona Halep 2-1 Live Video Online în turul 1 de la WTA 250  Hong Kong. Românca ratează minge de break
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Meciul dintre Yue Yuan și Simona Halep are loc în primul tur la turneul WTA 250 de la Hong Kong, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

Yue Yuan – Simona Halep Live Video Online în cadrul turneului de la Hong Kong

Simona Halep va debuta în primul tur la turneul WTA 250 de la Hong Kong. Românca se va duela cu chinezoaica Yue Yuan. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum.

Dacă va trece de Yue Yuan, „Simo” se va duela cu câștigătoarea meciului dintre Nao Hibino și Aliaksandra Sasnovich. Simona Halep a jucat doar patru meciuri după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj.

Românca a câștigat doar unul dintre ele, cel cu Arina Rodionova, scor 6-2, 4-6, 6-4, la turneul challenger de la Hong Kong. Cu toate acestea, „Simo” a fost răpusă de Anna Blinkova, scor 2-6, 1-6, în runda a doua.

Am jucat cel mai bun tenis al vieții mele! Știam că joc împotriva unei mari campioane, fostă număr 1 mondial și m-am pregătit pentru a face meciul vieții”, a spus Blinkova, la final.

Ce a declarat Simona Halep înainte de meciul cu Yue Yuan

Simona Halep a venit cu o primă reacție înainte de meciul cu Yue Yuan. Românca spune că e o adevărată plăcere pentru ea să fie din nou în Hong Kong.

„E o adevărată plăcere să fiu din nou aici, în Hong Kong, după trei săptămâni. M-am bucurat că am venit aici ultima dată, iar acum la fel.

E puțină umiditate așa după cum puteți vedea, dar vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru ultimul turneu la care am participat aici pentru că au venit în număr atât de mare și au creat o atmosferă grozavă.

Îi aștept și de această dată. Mâine voi juca împotriva unei adversare din China, așa că va fi cu siguranță o atmosferă bună, sunt sigură.

Cel mai important e că mă simt bine aici”, a spus Simona Halep, pentru pagina oficială a turneului de la Hong Kong.

The post Yue Yuan – Simona Halep 2-1 Live Video Online în turul 1 de la WTA 250 Hong Kong. Românca ratează minge de break appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top