sport

Miodrag Belodedici a anunțat cine va câștiga derby-ul FCSB – Rapid!

Miodrag Belodedici a anunțat cine va câștiga derby-ul FCSB – Rapid!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Diseară, de la ora 21:00, va avea loc pe Arena Națională derby-ul dintre FCSB și Rapid, iar fostul mare fundaș Miodrag Belodedici a spus cine va câștiga.

Miodrag Belodedici susține că FCSB se va impune în derby-ul împotriva Rapidului de pe Arena Națională, deoarece are mai multă experiență.

Cine va câștiga derby-ul FCSB – Rapid, în opinia lui Miodrag Belodedici

FCSB și Rapid se vor afla față în față pentru a 147-a oară, 122 de partide având loc în campionat. Evident, echipa lui Gigi Becali are palmaresul favorabil, cu 45 de victorii și 42 rezultate de egalitate. Și la golaveraj stă mult mai bine, 232-178.

Fostul mare fundaș central Miodrag Belodedici, care a jucat la Steaua între 1982 și 1988, câștigând 14 trofee, inclusiv Cupa Campionilor Europeni în 1986, Supercupa Europei un an mai târziu și șase titluri de campion, susține că roș-albaștrii se vor impune.

„Trebuie să ghicesc, dar nu știu să ghicesc. Și Rapid are echipă. FCSB-ul are mai multă experiență. Cred că FCSB-ul se va impune, dar și Rapidul a arătat că poate să joace și slab, dar și bine”, a spus Miodrag Belodedici, la Digi Sport.

Marius Șumudică l-a antrenat pe Elias Charalambous timp de 9 etape, la FC Vaslui

Cei doi antrenori care vor fi adversari diseară, Elias Charalambous și Marius Șumudică, au colaborat în urmă cu 12 ani, la FC Vaslui, primul din postura de jucător, iar celălalt ca tehnician.

Ambii au ajuns la gruparea moldavă la începutul sezonului 2012/2013, dar drumurile li s-au despărțit după doar nouă etape, când Șumudică a fost demis după eșecul cu FC Brașov, din deplasare, 1-2.

„Nu este nimic special – a fost antrenorul meu atunci, acum suntem în posturi diferite: eu sunt antrenor aici, el acolo, dar nu este nimic special. Îl văd ca pe un meci normal, cu un adversar, atât.

Aceste meciuri sunt importante pentru fotbaliști, pentru fani, pentru presă, dar pentru antrenori aceste partide sunt cele mai ușoare. Toată lumea este concentrată, sunt fotbaliști deștepți, motivați, știu ce au de făcut.

Nu sunt multe de făcut în plus – poate înainte de meci obișnuiesc să meargă la mall, la o cafea, la un biliard, să se relaxeze, dar nimic special”, a spus Charalambous.

La vremea respectivă, Charalambous a fost integralist în șapte dintre cele nouă partide cu Șumudică antrenor principal, rămând pe banca de rezerve în meciul din deplasare cu Gloria Bistrița (3-0 pentru FC Vaslui) și cel de pe teren propriu cu CS Turnu Severin (2-1).

Charalambous nu a marcat niciun gol, primind cartonaș galben în meciurile cu CFR Cluj (0-3, în deplasare) și Pandurii (0-0, acasă).

The post Miodrag Belodedici a anunțat cine va câștiga derby-ul FCSB – Rapid! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top