sport

Prima reacție a lui Carlo Ancelotti, după Real Madrid – FC Barcelona 0-4: „Nu trebuie să aruncăm totul la gunoi”

Prima reacție a lui Carlo Ancelotti, după Real Madrid – FC Barcelona 0-4: „Nu trebuie să aruncăm totul la gunoi”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Italianul Carlo Ancelotti a făcut o analiză la cald după Real Madrid – FC Barcelona 0-4, scoțând în evidență părțile bune ale prestației jucătorilor pe care-i pregătește.

Lider al clasamentului la ora partidei, Barcelona a umilit Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, la capătul unui meci pe care l-a controlat în totalitate.

Carlo Ancelotti a spus, după Real Madrid – FC Barcelona 0-4, că nu trebuie să arunce totul la gunoi din cauza rezultatului final

Golurile acestei umilințe au fost marcate de Lewandowski (54, 56), Yamal (77) și Raphinha (84). Gazdele au înscris și ele o dată, prin Kylian Mbappe, în minutul 30, dar reușita a fost anulată de sistemul VAR, pentru un ofsaid la atacantul francez. La finalul partidei, Calrlo Ancelotti a scos în evidență prestația bună a Realului din primele 60 de minute.

„Părerea pe care o am despre acest meci este că am jucat de la egal la egal, am avut ocazii, iar în prima repriză am jucat cu intensitate și puteam înscrie.

Ei au profitat și au marcat două goluri care ne-au luat toată energia. Au avut spații, pentru că noi am riscat, iar ei au jucat pe contraatac.

Mi-a plăcut cum am jucat în prima repriză. Evident că suntem dezamăgiți, dar trebuie să le mulțumesc suporterilor pentru că ne-au susținut până în ulștimul minut.

Nu trebuie să aruncăm totul la gunoi, pentru că nu e nimic de aruncat. Am jucat foarte bine timp de 60 de minute și nu trebuie să uităm acest lucru din cauza ultimei jumătăți de oră”, a spus Carlo Ancelotti la conferința de presă de la finalul partidei.

„Trebuie să depășim dezavantajul pe care îl avem (n.r. – Real este pe locul 2, la șase puncte de liderul Barcelona), dar sezonul este foarte lung. Nu mi se pare corect să dăm totul uitării din cauza unui meci. Vom munci în continuare pentru a juca mai bine.

Cu Mbappe ne-am asumat riscuri. Se știa că vor juca foarte avansați. A fost prins de multe ori în ofsaid, dar este normal având în vedere tactica aceasta a lor.

Nu regret nimic. În prima repriză am urmat linia meciului cu Dortmund, am avut ocazii, un ofsaid la limită ne-a privat de un gol (n.r. – cel al lui Mbappe, din minutul 30), Vinicius a avut o ocazie bună.

Ideea a fost să punem multă presiune și am făcut acest lucru timp de 60 de minute. Este un moment dificil, ca întotdeauna când pierzi și cu atât mai mult după 42 de jocuri”, a recunoscut italianul, citat de AS.

The post Prima reacție a lui Carlo Ancelotti, după Real Madrid – FC Barcelona 0-4: „Nu trebuie să aruncăm totul la gunoi” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top