sport

Kopic, reacție de mare clasă despre demiterea lui Marius Măldărăşanu

Kopic, reacție de mare clasă despre demiterea lui Marius Măldărăşanu
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a avut o reacție de mare clasă când a fost întrebat despre demiterea lui Marius Măldărășanu.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani nu a stat prea mult pe gânduri și a tras o concluzie clară.

Kopic, reacție de mare clasă despre demiterea lui Marius Măldărăşanu

Dinamo București a câștigat pe terenul lui Hermannstadt, scor 2-0, în a 14-a etapă din Superliga. Este al șaselea meci fără victorie pentru sibieni, iar Marius Măldărășanu riscă demiterea.

Întrebat dacă e conștient că antrenorul lui Hermannstadt ar putea fi dat afară „din cauza sa”, Zeljko Kopic a avut numai cuvinte de laudă pentru „Măldă”. Croatul a spus că Marius Măldărășanu e un antrenor de top.

„Știam cum putem juca, dar aveam îndoielile mele. Sunt foarte satisfăcut de mentalitatea arătată de jucători, felicitări jucătorilor și staff-ului.

Am avut multe momente dificile sezonul trecut, dar cel mai dificil a fost când am pierdut aici. Sunt fericit că în acest interval de timp am evoluat foarte mult, ne-am îmbunătățit mult evoluția.

(n.r. despre eliminare) Am simțit că trebuie să reacționez. Nu am înjurat, nu am vorbit urât, doar am întrebat anumite lucruri. Încerc să mă comport cu respect.

Dacă simți că trebuie să faci ceva pentru familia ta, asta faci. Eu nu-mi pot pierde încrederea în această echipă, știu cum putem juca.

Sunt momente de instabilitate la echipă, dar atunci trebuie să faci față problemelor. E un moment greu în fotbal când pierzi, dar trebuie să faci față și să îți revii. Vor mai fi momente dificile pe parcursul sezonului, dar trebuie să luptăm.

(n.r. că Măldărășanu ar putea fi demis după acest meci) Pentru mine este un antrenor de top. Întotdeauna am avut meciuri grele cu echipa lui Măldărășanu.

Nu pot să spun care sunt diferențele față de sezonul trecut în jocul celor de la Hermannstadt, dar pot să spun că în ultima vrea nu ies lucrurile așa cum i-au ieșit în trecut”, a declarat Kopic.

The post Kopic, reacție de mare clasă despre demiterea lui Marius Măldărăşanu appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top