sport

Emil Săndoi i-a sărit în cap după Petrolul Ploiești – Poli Iași 3-1: „O greșeală inadmisibilă!”

Emil Săndoi i-a sărit în cap după Petrolul Ploiești – Poli Iași 3-1: „O greșeală inadmisibilă!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Emil Săndoi, antrenorul lui Poli Iași, a răbufnit după înfrângerea cu Petrolul Ploiești, scor 1-3, din etapa 14.

Tehnicianul formației din Copou și-a atacat fotbalistul după eșecul suferit pe „Ilie Oană”.

Emil Săndoi i-a sărit în cap după Petrolul Ploiești – Poli Iași 3-1: „O greșeală inadmisibilă!”

Poli Iași a pierdut pe terenul Petrolului, scor 1-3, în a 14-a etapă din Superliga. Gruparea din Copou a terminat meciul în 10 oameni.

Florian Kamberi a văzut cartonașul roșu, în minutul 39, după un duel cu Huja, pe care l-a lovit cu mâna. Emil Săndoi, antrenorul lui Poli Iași, l-a criticat subtil pentru eliminarea din prima repriză.

Tehnicianul formației din Copou i-a reproșat cartonașul roșu, dar și simplul fapt că și-a lăsat echipa în 10.

„E greu când iei roşu şi nu doar pentru mine, ci pentru întreaga echipă, să joci 60 de minute în 10 oameni, contra unei echipe bune, cu un public fantastic.

E o greşeală inadmisibilă, ce mai poţi să spui? N-am apucat să vorbesc cu Kamberi, că după joc toată lumea e nervoasă şi o să stăm mai mult de vorbă, nu puţin.

La primul gol e o greşeală de marcaj, n-am interpretat bine faza, după care am primit gol în startul reprizei a doua, iar pe final am încercat să riscăm, dacă păstram diferenţa pe tabelă.

Era dificil să rezistăm azi cu un om mai puţin. Mihai Bordeianu e sufletul echipei, trebuie să recunoaştem, se implică într-un meci şi ar fi bine ca toţi să copieze exemplul lui şi să nu copieze alte exemple, din altă parte.

Nu avem un lot numeros. Partidele duse până acum le-am dus cu anumiţi jucători, am fost forţaţi să facem schimbări”, a spus Emil Săndoi.

The post Emil Săndoi i-a sărit în cap după Petrolul Ploiești – Poli Iași 3-1: „O greșeală inadmisibilă!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top