sport

LIVE SCORE Glasgow Rangers – FCSB 2-0. Trădați de greșelile individuale – pauză

LIVE SCORE Glasgow Rangers – FCSB 2-0. Trădați de greșelile individuale – pauză
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Partidă importantă în cupele europene pentru FCSB. Trupa lui Elias Charalambous joacă în Scoția, împotriva lui Glasgow Rangers. Meciul face parte din etapa a treia din Europa League și poate fi urmărit pe Digi Sport 1 sau pe Libertatea, în format LIVE SCORE, cu începere de la ora 22:00.

22:3224-10-2024

2-0 pentru Rangers

După momente bune de joc pentru FCSB, Phelipe și Edjouma greșeșc un-doiul la mijlocul terenului, mingea este recuperată de Vaclav Cerny care pătrunde și înscrie cu un șut plasat perfect la colțul lung.

22:0424-10-2024

GOL Rangers 1-0

Tom Lawrence înscrie pentru Glasgow cu un șut din marginea careului de 16 metri după mai multe imprecizii ale defensivei roș-albastre. Portarul Târnovanu atinge mingea, dar nu suficient de mult și este bară-gol.

22:0424-10-2024

Gol anulat pentru FCSB

FCSB a reușit să marcheze încă din minutul 2 al partidei, dar golul a fost anulat pentru un fault la portar. Scoțienii au pasat la portarul Butland, iar acesta s-a complicat, Miculescu a insistat, a recuperat mingea și a înscris, dar arbitrul a considerat că atacantul român a făcut fault în atac. O fază foarte dificilă

Elias Charalambous a decis să trimită în partida cu Glasgow Rangers mai mulți fotbaliști care au prins puține minute în acest sezon. Marius Ștefănescu și Luis Phelipe vor fi titulari pe Ibrox, însă Elias Charalambous a pregătit surprize și pe benzi.

Alexandru Pantea revine în echipa FCSB-ului după aproximativ o lună, pe postul de fundaș dreapta, iar în flancul opus Elias Charalambous îl va trimite pe Mihai Popescu, pe care ne-am obișnuit să îl vedem în centrul defensivei.

Primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Rangers: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, M. Popescu – Edjouma, Alhassan – Ștefănescu, Phelipe, Miculescu – Bîrligea.

O victorie îi apropie de primăvara europeană pe elevii lui Elias Charalambous

FCSB are un parcurs perfect în Europa League. Două victorii în primele două meciuri, 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK, a înregistrat echipa lui Gigi Becali. De partea cealaltă, Rangers a obținut un succes, 2-0 cu Malmo, și a înregistrat un eșec, pe teren propriu, 1-4 cu Lyon.

În cazul în care ar obține toate cele 3 puncte pe Ibrox, campioana României ar fi cu un pas în play-off-ul competiției. Opta, supercomputerul care a făcut nu mai puțin de 50.000 de simulări, pentru clasarea pe pozițiile 9-24 e nevoie de cel puțin 10 puncte (99%). Nouă puncte ar asigura participarea în play-off în proporție de 69%, iar 8 puncte – 16%.

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top