sport

Ce a găsit Mihai Stoica, după ani de zile, la stadionul Ibrox, din Glasgow. A rămas uimit, pentru că nu se aştepta să fie tocmai acolo

Ce a găsit Mihai Stoica, după ani de zile, la stadionul Ibrox, din Glasgow. A rămas uimit, pentru că nu se aştepta să fie tocmai acolo
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

FCSB și Glasgow Rangers se întâlnesc astăzi, 24 octombrie 2024, în a treia etapă din UEFA Europa League, iar Mihai Stoica a ajuns deja pe Ibrox, stadionul scoțienilor.

Oficialul campioanei României a revenit pe această arenă după ani de zile și a rămas uimit în momentul în care a văzut muzeul clubului.

Ce a găsit Mihai Stoica în momentul în care a ajuns pe Ibrox

FCSB și Glasgow Rangers se întâlnesc astăzi, 24 octombrie 2024, în a treia etapă din UEFA Europa League, iar Mihai Stoica a ajuns deja pe Ibrox, stadionul scoțienilor. Alături de alți membri din delegația celor de la FCSB, printre care Valeriu Argăseală și Marius Ianuli, Mihai Stoica s-a fotografiat în sala de trofee a celor de la Glasgow Rangers și a rămas uimit în momentul în care a văzut câteva obiecte importante din istoria fotbalului românesc.

Președintele Consiliului Administrativ al campioanei României nu este la prima vizită pe Ibrox, ci a mai fost acolo în anul 2009, pe când era oficial al celor de la Unirea Urziceni. La momentul respectiv, trupa care era pregătită de Dan Petrescu reușea să se impună cu scorul de 4-1.

Mihai Stoica a postat pe rețelele de socializare o poză cu fanionul Unirii Urziceni, care se afla în muzeul celor de la Rangers și care a fost lăsat de români în anul 2019.

În același loc a mai găsit și două programe de meci de la două vizite ale Stelei pe Ibrox. Primul, de la meciul dintre Rangers și Steaua, din grupele Ligii Campionilor, din 1995, încheiat cu scorul de 1-1, iar al doilea de la disputa dintre Rangers și Steaua din 1969, din primul tur din Cupa Cupelor, încheiată cu scorul de 2-0 în favoarea scoțienilor.

„Lasă-ți amprenta, au spus”, a scris Mihai Stoica, în postarea pe care a făcut-o pe contul personal de Facebook.

Cum s-au descurcat cele două echipe în UEFA Europa League

După două runde disputate în faza principală din UEFA Europa League, Rangers ocupă poziția a 17-a a ierarhiei, cu trei puncte acumulate. De partea cealaltă, FCSB se află pe locul al 6-lea, cu maximum de puncte, 6 din tot atâtea posibile.

Roș-albaștrii s-au impus în prima etapă, scor 4-1, în fața celor de la RFS. În a doua partidă, echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a avut parte de o misiune dificilă, dar s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la PAOK Salonic, echipă pregătită de românul Mircea Lucescu.

Scoțienii au debutat cu o victorie în UEFA Europa League, reușind să se impună cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Malmo. În a doua etapă, echipa antrenată de Philippe Clement a cedat pe teren propriu, în fața francezilor de la Lyon, scor 4-1.

Partida dintre Glasgow Rangers și FCSB este programată joi, 24 octombrie 2024, începând cu ora 22.00.

The post Ce a găsit Mihai Stoica, după ani de zile, la stadionul Ibrox, din Glasgow. A rămas uimit, pentru că nu se aştepta să fie tocmai acolo appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top