sport

Meme Stoica, reacție dură împotriva fotbaliştilor lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3! Cine sunt jucătorii pe care i-a atacat oficialul FCSB

Meme Stoica, reacție dură împotriva fotbaliştilor lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3! Cine sunt jucătorii pe care i-a atacat oficialul FCSB
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Meme Stoica (59 de ani) nu i-a menajat pe fotbaliștii lui Edi Iordănescu, iar după fluierul final din partida România – Olanda 0-3 a ținut să critice în direct, la TV, mai mulți „tricolori”.

Andrei Rațiu, Marius Marin, Vasile Mogoș, Bogdan Racovințan și Radu Drăgușin au fost cu toții certați de managerul general al FCSB, care s-a văzut nevoit să recunoască superioritatea olandezilor.

Analiza făcută de Meme Stoica după România – Olanda 0-3. Fotbaliștii lui Edi Iordănescu, criticați: „Principalul vinovat la primul gol este Marius Marin”

România a încheiat Campionatul European din Germania cu o înfrângere pe care a încasat-o fără drept de apel, scor 0-3 în fața Olandei, la capătul unui meci în care „tricolorii” au fost dominați constant timp de aproximativ 75 de minute. Practic, elevii lui Edi Iordănescu au putut ține steagul sus doar în primul sfert de oră. Ulterior, olandezii au urcat puternic în ofensivă, iar în minutul 20 a venit și deschiderea de scor. O incursiune bună din flancul stâng a lui Cody Gakpo a destabilizat întreaga defensivă. Rațiu nu l-a putut bloca pe starul lui Liverpool, iar Florin Niță a fost învins, ușor, cu o execuție pe colțul scurt.

Cu toate acestea, Mihai Stoica susține că principalul vinovat de la primul gol al Olandei a fost Marius Marin, care ar fi trebuit să vină în sprijinul lui Andrei Rațiu la acea fază:

Am întâlnit o echipă care nu și-a demonstrat valoarea până în acest moment. În afară de Xavi Simons, care și-a încurcat coechipierii pe alocuri, toți jucătorii de la mijloc în sus au pictat. Rațiu nu s-a mai descurcat în fața lui Gakpo, un jucător inteligent, nu a putut face față. S-a descurcat cu Mudryk, având doar viteză, dar și cu Jeremy Doku. Principalul vinovat la primul gol este Marius Marin. În loc să îl dubleze pe Rațiu, s-a întors cu spatele”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

„Nu am mai văzut spirit, ci teamă”

După golul lui Gakpo a venit accidentarea lui Vasile Mogoș. Acesta a fost izbit ca la rugby de Denzel Dumfries și nu a mai putut continua partida, în locul său fiind trimis pe teren Bogdan Racovițan. Noul intrat a fost aproape să o comită la doar câteva secunde de la pătrunderea pe teren, după ce a pierdut o minge în propriul careu. Însă, Xavi Simons a fost neispirat la finalizare și România a scăpat la acea fază. Cu toate acestea, olandezii au mai punctat de două ori în repriza a doua, reușind să ne învingă cu 3-0.

Nu am mai văzut spirit, ci teamă. Nu putem spune că partida s-a pierdut la accidentarea lui Mogoș, era depășit total! A intrat Racovițan și sunt două faze care spun totul despre acest meci: Racovițan încercând să apere mingea și ce a făcut Drăgușin la golul doi al olandezilor”, a adăugat Meme Stoica, potrivit sursei citate.

The post Meme Stoica, reacție dură împotriva fotbaliştilor lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3! Cine sunt jucătorii pe care i-a atacat oficialul FCSB appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top