sport

Mesajul care îi bagă în trepidații înainte de România – Olanda!

Mesajul care îi bagă în trepidații înainte de România – Olanda!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

A mai rămas puțin timp până la meciul dintre România și Olanda din optimile EURO 2024, iar adversarii „tricolorilor” au primit un mesaj care îi bagă în trepidații înainte de meci.

Un fost mare internațional român a prefațat partida de marți pentru presa din Olanda și a vorbit despre avantajele pe care naționala noastră le are în meciul cu „Portocala Mecanică”.

Ce mesaj a transmis Rodion Cămătaru în presa din Olanda

A mai rămas puțin timp până când România se va întoarce la Munchen, unde a reușit să o învingă pe Ucraina la meciul de debut de la EURO 2024, cu un spectaculos 3-0. Marți, 2 iulie, începând cu ora 19.00, „tricolorii” vor încerca să producă o nouă surpriză, împotriva Olandezi, o echipă mult mai bine cotată. Elevii lui Edi Iordănescu speră că pot elimina „Portocala Mecanică” și că se pot califica în sferturile de finală.

Recent, Rodion Cămătaru, fost fotbalist al celor de la Heerenveen, a prefațat partida dintre România și Olanda și a vorbit despre șanse pe care le au „tricolorii” în această dispută.

„Este momentul nostru, avem un colectiv puternic și jucăm cu adevărat ca o echipă de doisprezece oameni, pentru că poporul român este în spatele echipei. Toată lumea este entuziasmată. Cum e în Olanda după înfrângerea cu Austria? Sunt oamenii încă supărați? Nu e nevoie, scrieți doar: e doar România, nu suntem atât de buni. Sper că ne subestimează. Atunci avem o șansă. Chiar nu avem stele, cum are Olanda. E frumos, se simte din nou un pic ca pe vremuri”, a declarat Rodion Cămătaru, pentru jurnaliștii olandezi de la Volkskran.

România a ajuns în optimile de finală din postura de câștigătoare a Grupei E, din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia și Ucraina. De partea cealaltă, Olanda și-a încheiat grupa pe poziția a treia, sub Austria și Franța.

Cei mai periculoși jucători din tabăra Olandei

Cu un lot foarte valoros, Olanda este considerată mare favorită în partida cu România. George Ogăraru, fost internațional care a evoluat timp de aproximativ 4 ani pentru Ajax Amsterdam, a dezvăluit care sunt cei mai periculoși fotbaliști din tabăra „Portocalei Mecanice”.

„Gakpo este un jucător foarte bun, un vulpoi foarte periculos care reușește să marcheze din diferite poziții, atât cu capul cât și cu piciorul. Știe să fructifice spațiile, chiar dacă nu îți ia ochii. Mie de el îmi este teamă. Frimpong dezechilibrează, e un alt tip de jucător, care a demonstrat la nivel european”, a spus George Ogăraru, la DigiSport.

The post Mesajul care îi bagă în trepidații înainte de România – Olanda! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top