sport

Rangers nu a renunțat la transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid! Clubul de pe Ibrox va încerca să îl deturneze din drumul spre Cehia, unde e dorit de Slavia Praga: anunțul făcut de jurnaliștii scoțieni

Rangers nu a renunțat la transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid! Clubul de pe Ibrox va încerca să îl deturneze din drumul spre Cehia, unde e dorit de Slavia Praga: anunțul făcut de jurnaliștii scoțieni
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Albion Rrahmani (23 de ani) este foarte aproape să plece de la Rapid București în această vară, iar două dintre potențialele destinații care s-au vehiculat frecvent în cazul său sunt Rangers, din Scoția, și Slavia Praga, din Cehia.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, mai aproape de materializarea transferului par să fie cehii, care ar urma să vireze în conturile lui Dan Șucu o sumă de aproximativ 3.000.000 de euro. Însă, presa din Scoția lasă de înțeles că nici Rangers nu a ieșit din cursa pentru semnătura lui Rrahmani.

Transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid, subiect de discuție în Scoția. Rangers vrea să îl deturneze din drumul spre Cehia, unde e dorit de Slavia Praga

Albion Rrahmani a avut parte de un sezon de debut excelent la Rapid București, cu 17 goluri și 5 pase decisive reușite într-un total de 25 de meciuri jucate în Superliga. Atacantul din Kosovo a fost transferat de Dan Șucu pentru doar 600.000 de euro, iar acum, în fereastra de mercato din vară, ar putea pleca în schimbul unei sume net superioare.

Rangers, club din Scoția, l-a monitorizat atent pe Albion Rrahmani, informație confirmată inclusiv de jurnaliștii britanici. De asemenea, Slavia Praga, care a terminat pe locul secund campionatul din Cehia, l-a pus și ea pe lista de transferuri pe atacantul Rapidului.

Deși inițial s-a vehiculat că giuleștenii i-au stabilit un preț de transfer de 8.000.000 de euro, ProSport a aflat că Dan Șucu și-a micșorat pretențiile și ar fi dispus să îi dea drumul lui Rrahmani în schimbul unei sume mai avantajoase pentru potențialii cumpărători, de aproximativ 3.000.000 de euro. Iar conform surselor ProSport, Albion Rrahmani ar fi foarte aproape de un transfer la Slavia Praga!

Cu toate acestea, clubul Rangers nu a renunțat nici el la ideea de a-l achiziționa pe Albion Rrahmani, iar presa din Scoția a lăsat de înțeles că internaționalul kosovar încă se află în vizorul șefilor de pe Ibrox:

„Atacantul de la Rapid București, Albion Rrahmani, a atras atenția după ce a marcat 19 goluri în 30 de meciuri în sezonul trecut (n.r. – două goluri le-a înscris pentru FC Ballkani). Transferul lui s-ar putea dovedi dificil, mai ales după ce antrenorul Neil Lennon a insistat că vedeta sa nu pleacă nicăieri”, punctează jurnaliștii de la Football Scotland.

Nu vreau ca Rrahmani să plece nicăieri, este un jucător foarte bun. Marcatorii sunt jucători foarte importanți într-o echipă. El a avut un sezon fantastic”, declarația lui Neil Lennon, din luna mai, la care fac trimitere scoțienii.

Rapid i-a adus înlocuitor lui Rrahmani, iar asta le dă curaj celor de la Rangers

În continuare, jurnaliștii de la Football Scotland vorbesc despre prețul de achiziție pe care l-ar putea avea Rrahmani, dar și despre faptul că Rapid i-a adus un potențial înlocuitor. Este vorba despre atacantul slovac Timotej Jambor, transferat de la MSK Zilina.

„Nici cei din București nu vor renunța ușor la mașinăria lor de goluri. Românii i-ar fi stabilit un preț de 6.8 milioane de lire sterline (n.r. – aproximativ 8 milioane de euro). Cu toate acestea, fostul șef al lui Celtic, Lennon, s-ar putea pregăti deja pentru cel mai rău scenariu, după ce Rapid a plătit 600.000 de lire sterline pentru a-l semna pe starul slovac U21 Timotej Jambor de la MSK Zilina. Rămâne de văzut dacă acesta din urmă a fost adus ca înlocuitor”, completează scoțienii.

The post Rangers nu a renunțat la transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid! Clubul de pe Ibrox va încerca să îl deturneze din drumul spre Cehia, unde e dorit de Slavia Praga: anunțul făcut de jurnaliștii scoțieni appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top