sport

Fostul internațional din Olanda a făcut prăpăd, înainte de România – Țările de Jos, din „optimile” EURO: „O rușine! N-au nicio legătură cu Campionatul European!”

Fostul internațional din Olanda a făcut prăpăd, înainte de România – Țările de Jos, din „optimile” EURO: „O rușine! N-au nicio legătură cu Campionatul European!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Andy van der Meyde a criticat dur naționala batavă înainte de România – Olanda, din „optimile” EURO 2024.

România va întâlni Olanda în optimile Campionatului European din Germania, marți, pe stadionul „Fussball Arena” din Munchen, de la ora 19:00.

Un fost internațional din Olanda a făcut prăpăd înainte de România – Țările de Jos

Fostul internațional olandez Andy van der Meyde a tras un semnal de alarmă înaintea meciului pe care „Portocala mecanică” îl va disputa împotriva României. Acesta a catalogat prestațiile selecționatei lui Roland Koeman ca fiind rușinoase și nedemne de nivelul unui turneu final. Mai mult, Andy van der Meyde a subliniat aroganța de care dau dovadă olandezii.

„E o rușine cum a jucat Olanda la EURO. Să joci atât de prost și apoi să spui că te-ai calificat… Aceasta este aroganța Țărilor de Jos. Întotdeauna a fost așa, iar acum o vedem din nou. Totul arată cât de aroganți suntem noi în realitate.

Dacă joci astfel, mai bine te duci acasă și de acolo pleci în vacanță la Ibiza. N-au nicio legătură cu Campionatul European!”, a declarant Andy van der Meyde, potrivit publicației olandeze Shownieuws.

Olanda a încheiat Grupa D pe locul 3, sub Austria și Franța. Singura victorie pe care au obținut-o batavii în faza grupelor Campionatului European din Germania a fost în primul meci disputat, împotriva Poloniei, 2-1.

Ronald Koeman schimbă strategia chiar înaintea meciului împotriva României

Olanda a avut o prestație ștearsă în faza grupelor de la EURO 2024, iar selecționerul Ronald Koeman caută soluții pentru a îmbunătăți evoluțiile selecționatei sale. Tehnicianul a decis să facă o schimbare în modul de pregătire a partidelor. Mai precis, Ronald Koeman a decis ca naționala batavă să se antreneze pe arenele pe care va juca. Până acum, selecționerul Olandei a preferat ca naționala să se pregătească numai la Wolfsburg, orașul unde echipa este cazată.

Pentru duelul cu România, Ronald Koeman a decis ca Olanda să se antreneze chiar pe „Fussball Arena” din Munchen, stadionul unde urmează să dispute meciul din optimi. „Portocala mecanică” va începe antrenamentul de luni la ora 16:30. Pentru batavi, este prima oară de la startul turneului când vor evolua pe stadionul din Munchen.

Pe parcursul turneului, Olanda a evoluat la Leipzig, Hamburg și Berlin.

Englezii trag un semnal de alarmă despre naționala Olandei

Duelul dintre România și Olanda din prima fază eliminatorie de la EURO 2024 a stârnit atenția englezilor, iar jurnaliștii britanici au subliniat că naționala batavă are parte de un tablou favorabil, în ciuda clasării pe locul 3 în grupă. Chiar dacă nu au confirmat la acest turneu final, elevii lui Ronald Koeman rămân un pericol.

„Naționala lui Ronald Koeman rămâne un pericol în fazele superioare, iar acum are parte un tablou favorabil, urmând să întâlnească Turcia sau din nou Austria dacă va ajunge în sferturi”, se arată în publicația britanică The Standard.

Lotul Olandei valorează nu mai puțin de 815 milioane de euro, conform Transfermarkt.

The post Fostul internațional din Olanda a făcut prăpăd, înainte de România – Țările de Jos, din „optimile” EURO: „O rușine! N-au nicio legătură cu Campionatul European!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top