sport

Cutremur în Giuleşti: Liviu Ungurean, alias Bocciu, a renunțat să mai fie liderul galeriei Rapidului! Decizia şoc, luată vineri noapte: „Mă retrag!”

Cutremur în Giuleşti: Liviu Ungurean, alias Bocciu, a renunțat să mai fie liderul galeriei Rapidului! Decizia şoc, luată vineri noapte: „Mă retrag!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Liviu Ungurean, șeful de galerie de la Rapid București, a luat o decizie care îi va șoca pe fanii giuleșteni.

„Bocciu” a luat hotărârea târziu în noapte: nu va mai fi lider de galerie la formația bucureșteană.

Liviu Ungurean, șeful de galerie de la Rapid, își anunță „retragerea”

Liviu Ungurean a luat o decizie șoc în plină noapte. „Bocciu” anunță că nu va mai fi lider de galerie la Rapid. Acesta vrea să le dea șansa și fanilor mai tineri să se afirme, așa că „lasă frâiele in mâinile unei noi generații”.

„Bocciu” nu se teme și e convins că cei care îi vor prelua munca vor face o treabă bună și vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului.

Cel mai probabil, decizia sa de a se retrage are legătură și cu „Dosarul Pyro” în care a fost implicat.

„După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații. A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile.

Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreună prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă.

Împreună am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului.

Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră!

Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna! Cu toată căldura si recunoștința, al vostru Liviu Ungurean (Bocciu)”, a fost mesajul postat de „Bocciu” pe rețelele de socializare.

Pe data de 15 martie 2024, Liviu Ungurean, șeful de galerie de la Rapid, a fost reținut după ce a fost acuzat că ar fi constituit un grup infracțional. Procurorii susțin că în acest fel ar fi pus astfel la cale introducerea materialelor pirotehnice pe stadion, alături de alți ultrași giuleșteni, la derby-ul cu FCSB.

Procurorii l-au suspectat și pe Daniel Niculae, fostul președinte al clubului, că ar fi profitat de funcția sa pentru a-i susține pe suporteri să cumpere și să introducă elemente pirotehnice pe stadioane. Acesta a fost înlocuit ulterior cu Viorel Moldovan.

The post Cutremur în Giuleşti: Liviu Ungurean, alias Bocciu, a renunțat să mai fie liderul galeriei Rapidului! Decizia şoc, luată vineri noapte: „Mă retrag!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top