sport

Gestul fabulos al Armatei Române, de Ziua Drapelului, pentru naționala României! Ți se face pielea de găină când auzi mesajele militarilor pentru fotbaliști, înaintea meciului cu Slovacia

Gestul fabulos al Armatei Române, de Ziua Drapelului, pentru naționala României! Ți se face pielea de găină când auzi mesajele militarilor pentru fotbaliști, înaintea meciului cu Slovacia
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Miercuri, 26 iunie 2024, de Ziua Drapelului, prin intermediul FRF TV, Armata Română a recurs la un gest fabulos pentru naționala de fotbal a României, care tot astăzi va lupta pentru a-și asigura un loc în optimile EURO.

De la ora 19:00, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, România va înfrunta Slovacia în ultima partidă din Grupa E. „Tricolorii” au nevoie de un rezultat de egalitate pentru a fi siguri că se califică în fazele eliminatorii.

Val de mesaje din partea Armatei Române pentru naționala de fotbal a României. Ce au transmis militarii de pretutindeni de Ziua Drapelului

Naționala de fotbal a României va încerca, miercuri, de la ora 19:00, să obțină un rezultat pozitiv contra reprezentativei din Slovacia, care o va ajuta să meargă în optimile de finală de la EURO 2024. „Tricolorii” vor ataca victoria, după cum au dezvăluit chiar ei, în ciuda faptului că și un egal le este suficient pentru a merge în fazele eliminatorii de la turneul final din Germania.

Elevii lui Edi Iordănescu au și un motiv în plus de a câștiga în fața slovacilor. Tot miercuri, 26 iunie, în țară se sărbătorește Ziua Drapelului. Iar cu această ocazie, Armata Română a recurs la un gest impresionant în cinstea „tricolorilor” care vor merge la luptă în Germania. Prin intermediul unui scurt videoclip publicat pe FRF TV, militarii de pretutindeni au ținut să le transmită câteva încurajări fotbaliștilor:

Militarii detașamentului de apărare antiaeriană „Sky Guardians”, aflați în poligonul de tragere din Polonia, susțin echipa națională de fotbal a României la EURO 2024. Hai România!” / „La mulți ani de ziua drapelului! Hai România!” /  „Din Republica Centrafricană, de Ziua Drapelului, suntem alături de voi! Hai România!” / „De Ziua Drapelului suntem cu gândul la voi! Hai România” / „Ce așteptăm de la echipa națională? Victorie, victorie, victorie!” /  „De la bordul Navei Școală Mircea, strigăm în cor: hai România!” /  „Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” este alături de voi. Succes, România!” /  „Hai România”, „Tabăra de vară pentru cercetași: hai România!” /  „Hai România, suntem alături de voi, băieți” / „Ne-am îndeplinit misiunea. Împreună suntem mai puternici. Victorie, victorie, victorie”, se poate auzi pe filmarea distribuită de FRF TV.

România, cea mai susținută națională de la EURO 2024?

Susținătorii naționalei de fotbal a României s-au făcut remarcați din plin la EURO 2024, iar nu puține au fost vocile care au spus că fanii „tricolori” au fost cei mai spectaculoși dintre toți. Inclusiv Andrei Burcă, titularul din defensiva lui Edi Iordănescu, a ținut înaintea meciului cu Slovacia să își scoată pălăria în fața celui de-al „12-lea jucător”:

Fanii români sunt numărul 1 de la EURO în acest moment. Cel puţin pe mine mă fac să dau 200 la sută. Orice aş avea, dacă Mister are nevoie, aş intra pe teren şi pentru ei mi-aş da viaţa”, a spus Andrei Burcă, înainte de România – Slovacia.

The post Gestul fabulos al Armatei Române, de Ziua Drapelului, pentru naționala României! Ți se face pielea de găină când auzi mesajele militarilor pentru fotbaliști, înaintea meciului cu Slovacia appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top