sport

Imagini fabuloase cu fratele lui Radu Drăgușin în centrul orașului Munchen, înainte de România – Ucraina!

Imagini fabuloase cu fratele lui Radu Drăgușin în centrul orașului Munchen, înainte de România – Ucraina!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Cu doar câteva ore înainte de fluierul de start din duelul România – Ucraina, de la EURO 2024, pe rețelele de socializare au început să circule câteva imagini fabuloase cu fratele lui Radu Drăgușin, Alex, în centrul orașului Munchen.

Confruntarea România – Ucraina, din prima rundă a Grupei E de la EURO 2024, este programată să înceapă luni, 17 iunie, de la ora 16:00, pe Fussball Arena din Munchen.

Alex Drăgușin a dat tonul scandărilor în centrul orașului Munchen! Cum a fost surprins fratele lui Radu Drăgușin înainte de România – Ucraina

Luni, 17 iunie, de la ora 16:00, pe Fussball Arena din Munchen, România va debuta la EURO 2024 contra reprezentativei din Ucraina. Cele două selecționate fac parte din Grupa E a Europeanului, în care le mai găsim pe Belgia și Slovacia.

România va beneficia de o susținere masivă pe celebrul stadion al celor de la Bayern Munchen, iar la ora jocului cu Ucraina se estimează că vor fi în tribune peste 30.000 de fani care vor încuraja selecționata noastră.

Printre aceștia se va afla și Alex Drăgușin, fratele mult mai celebrului Radu Drăgușin, care în iarna acestui an a fost cumpărat de Tottenham Hotspur, de la Genoa, în schimbul a 25.000.000 de euro.

Alex Drăgușin nu a mai așteptat până la ora meciului pentru a da tonul scandărilor și a făcut spectacol încă dinainte de fluierul de start, în centrul orașului Munchen. Câteva imagini video încărcate pe pagina de Instagram @_Sutsigol îl arată pe fratele lui Radu Drăgușin în mijlocul suporterilor, ca un adevărat lider de galerie. Cu un tricou negru și cu un fular al României la gât, Alex Drăgușin îi încurajează pe toți suporterii naționalei să scandeze numele fratelui său. Câteva fotografii cu momentul respectiv pot fi văzute în galeria articolului.

Radu Drăgușin, emoționat de fanii echipei naționale

În urmă cu doar câteva zile, într-unul dintre primele interviuri acordate din Germania, Radu Drăgușin vorbea despre apropierea dintre suporteri și echipa națională a României:

Este mult entuziam printre noi, am văzut cum ne-au primit oamenii, hotelul cum este decorat, oamenii care ne-au aşteptat. Este un sentiment de mândrie, ne-am dorit şi am muncit pentru acest lucru. Starea de spirit nu s-a schimbat, nici măcar după cele două amicale. Sper să-mi ajut echipa şi colegii. Cum ne apărăm la Tottenham este diferit faţă de felul în care ne apărăm la naţională. Dar când te mulezi pe cererile antrenorului, devii un jucător mai bun. Obiectivul nostru este să trecem de această grupă, cred că îl putem atinge. Noi mereu am fost „underdog”, ca să zic aşa, cei mai mulți nu au crezut că putem face ceva, dar trebuie să avem încredere că putem face un European bun. Pot spune că starea de spirit este excelentă, suntem mai uniţi ca niciodată. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri. Vom studia foarte bine Ucraina şi vom face un plan de a câştiga meciul”, a declarat Radu Drăgușin, înaintea meciului de luni.

The post Imagini fabuloase cu fratele lui Radu Drăgușin în centrul orașului Munchen, înainte de România – Ucraina! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top