sport

Gigi Becali a luat decizia finală în privința transferului lui Arnold Garita la FCSB! Se termină totul rapid dintr-un motiv solid

Gigi Becali a luat decizia finală în privința transferului lui Arnold Garita la FCSB! Se termină totul rapid dintr-un motiv solid
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri și a luat decizia finală în privința transferului lui Arnold Garita la FCSB. Patronul campioanei a decis ca această poveste să se încheie foarte rapid și are și un motiv solid pentru care a luat această hotârâre.

FCSB a reușit să cucerească titlul de campioană a României după o așteptare de nouă ani, iar latifundiarul din Pipera a anunțat o campanie de transferuri impresionantă.

Decizia luată de Gigi Becali în cazul lui Arnold Garita

Arnold Garita, fostul atacant al celor de la FC Argeș, și-a terminat contractul cu Al-Faisaly, grupare care evolua în a doua ligă din Arabia Saudită. Astfel, fotbalistul a intrat din nou pe radarul celor de la FCSB, care se pare că s-au interesat de serviciile lui, susține fanatik. Cu toate acestea, atacantul în vârstă de 28 de ani a ratat o nouă șansă de a ajunge la echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii, după ce în vara anului 2023 nu a putut ajunge la o înțelegere cu oficialii clubului.

De data această, scrie sursa mai sus menționată, cei de la FCSB au ales să renunțe la negocieri în momentul în care au aflat că Arnold Garita are probleme serioase la un genunchi. Acest lucru i-a făcut pe reprezentanții campioanei României să creadă că fotbalistul nu va ajunge niciodată la capacitate maximă.

Gigi Becali pregătește echipa de UEFA Champions League

Chiar dacă Arnold Garita nu va ajunge în această vară sub comanda lui Elias Charalambous, Gigi Becali se poate mândri că a realizat alte trei transferuri importante. La echipa campioană a ajuns David Kiki, în vârstă de 30 de ani, de la Farul Constanța, Daniel Popa, în vârstă de 28 de ani, de la Universitatea Cluj și Marius Ștefănescu, starul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, pe care l-a transferat în schimbul sumei de 1.3 milioane de euro.

Gigi Becali nu vrea să se oprească aici și vrea să dea mai multe lovituri importante în această perioadă de mercato. Recent, patronul celor de la FCSB a anunțat că în doar câteva zile va primi un răspuns de la Florin Tănase, fotbalist care este așteptat să revină la formația roș-albastră.

În acest moment, Arnold Garita este cotat de platforma de specialitate Transfermarkt la suma de 600.000 de euro. Acesta a avut prestații solide în liga secundă din Arabia Saudită, la Al-Faisaly, unde a marcat 13 goluri în 35 de partide.

În perioada în care a evoluat pentru FC Arges, Arnold Garita a fost prezent în 40 de partide, în care a marcat 14 goluri.

The post Gigi Becali a luat decizia finală în privința transferului lui Arnold Garita la FCSB! Se termină totul rapid dintr-un motiv solid appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top