sport

E gata şi cu transferul lui Andrei Vlad de la FCSB! A avut dreptate Gigi Becali până la urmă

E gata şi cu transferul lui Andrei Vlad de la FCSB! A avut dreptate Gigi Becali până la urmă
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

S-a tot vehiculat că Andrei Vlad, rezerva lui Ștefan Târnovanu, ar putea pleca de la FCSB, mai ales că nu prea prinde minute la campioana României.

În cele din urmă, s-a aflat ce se va întâmpla cu goalkeeper-ul în vârstă de 25 de ani.

Ce se întâmplă cu Andrei Vlad

Duminică, 16 iunie, FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda. Ștefan Târnovanu, Adrian Șut, Darius Olaru și Florinel Coman au fost convocați la EURO, așa că nu au putut face deplasarea alături de colegii lor.

În mod surprinzător, Andrei Vlad face și el parte din delegația roș-albaștrilor. Gigi Becali, patronul echipei, l-a tot presat să ia o decizie și se pare că rezerva lui Târnovanu s-a hotărât în cele din urmă: a ales să rămână la FCSB.

Astfel, Vlad va juca în continuare la formația bucureșteană până în iarnă, când, cel mai probabil, va pleca de la campioana României.

Andrei Vlad are o cotă de piață de 300.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Andrei Vlad

Sătul să mai aștepte, Gigi Becali, patronul FCSB, îi ceruse lui Andrei Vlad să-i spună mai repede dacă pleacă sau rămâne ca în timpul ăsta să își caute alt portar de rezervă.

„Dacă vrea să plece, să plece. I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai să îi dea să semneze.

Domne, stai să găsesc. Păi, vrei să pleci sau nu vrei să pleci? Da, dar să îmi găsesc. Eu stau la cheremul tău, semnează hârtia că te las liber fără bani și după îți găsești. Să pot să îmi iau portar, după dacă ne apropiem la revedere, nu te mai las.

Dacă pleacă îmi iau portar, dar el vrea să plece, dar nu pleacă. Vreau să plec, dar dacă îmi găsesc. Sunt la cheremul tău?”, a spus Becali, citat de Fanatik.

The post E gata şi cu transferul lui Andrei Vlad de la FCSB! A avut dreptate Gigi Becali până la urmă appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top