sport

FCSB continuă seria transferurilor! Jucătorul și-a luat la revedere de la fosta echipă: „A venit momentul”

FCSB continuă seria transferurilor! Jucătorul și-a luat la revedere de la fosta echipă: „A venit momentul”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

FCSB a început deja să întărească lotul în vederea sezonului viitor, în care va lua startul în trei competiții, cea mai importantă fiind, evident, Champions League. Unul dintre jucătorii așteptați cu nerăbdare de Gigi Becali s-a despărțit de fosta echipă.

Finanțatorul pregătește o campanie de transferuri interesantă în această vară, mânat de o singură dorință: să acceadă în grupele Champions League.

Nu va fi, însă, deloc ușor, fiindcă va trebui mai întâi să treacă prin toate cele patru tururi preliminare. Dacă posibilii adversari din primul sunt accesibili pe hârtie, ulterior formația sa ar putea da piept cu echipe ceva mai titrate.

O nouă mutare la FCSB. Jucătorul s-a despărțit de fosta echipă

Formația din Berceni va avea din vară o nouă soluție importantă pentru compartimentul ofensiv. Alexandru Musi a pus punct aventurii la Petrolul Ploiești.

A evoluat pentru această formație în sezonul care tocmai s-a încheiat, sub formă de împrumut, iar acum se pregătește să se alăture lotului condus de Elias Charalambous.

„Salut, lupilor! A venit momentul să-mi iau rămas bun de la voi. Vreau să le mulțumesc celor de la Petrolul pentru toată încrederea acordată. Multă baftă în continuare! Hai Petrolul!”, a transmis mijlocașul de 19 ani (n.r. va împlini 20 pe 17 iulie), care poate fi folosit inclusiv în cele două flancuri.

Cotat la 650.000 de euro, acesta a bifat 39 de meciuri pentru „lupii galbeni”, contribuind cu 5 goluri și 4 pase decisive. La FCSB ar putea primi suficiente șanse, mai ales în cazul în care va fi menținută regula U21.

„Musi trebuie să-și ridice nivelul”

Recent, Laszlo Balint și-a analizat fostul elev, punând în balanță aspectele pozitive, dar și cele asupra cărora va trebui să insiste pentru a deveni om de bază la FCSB. În cea din urmă categorie intră, potrivit spuselor sale, faza defensivă, respectiv jocul între linii.

„Alex Musi nu a jucat la Petrolul pentru că a fost impus de regula U21. El a jucat pe valoare. A demonstrat, a fost un jucător de multe ori decisiv, care și-a adus contribuția la multe dintre rezultatele Petrolului din acest sezon.

Eu zic că poate fi o opțiune foarte bună pentru FCSB. E un jucător cu o calitate foarte bună și are o ambiție fantastică să reușească. Cu siguranță va fi un alt nivel la FCSB, merge la o echipă campioană, care va participa în preliminariile Champions League. Știe și el acest lucru, că trebuie să-și ridice nivelul.

Mai are mult de muncă, inclusiv pe faza defensivă, are mult de muncă și pentru a îmbunătăți jocul între linii. Una peste alta, ce e important – are un potențial foarte mare. Atitudinea lui, dorința de a se îmbunătăți îl ajută mult. Nu se lasă păcălit de acest sezon bun, e important să aibă constanță în randament și disponibilitatea de a munci pentru a se progresa în fiecare zi”, a declarat tehnicianul Petrolului pentru gsp.ro.

Articolul FCSB continuă seria transferurilor! Jucătorul și-a luat la revedere de la fosta echipă: „A venit momentul” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top