sport

“Cam ştiu despre cine e vorba”. Ioanițoaia, dezvăluiri despre noul antrenor al Rapidului după ce a vorbit cu Lucescu

“Cam ştiu despre cine e vorba”. Ioanițoaia, dezvăluiri despre noul antrenor al Rapidului după ce a vorbit cu Lucescu
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ovidiu Ioanițoaia a făcut dezvăluiri cu privire la noul antrenor al Rapidului. Nu este Mircea Lucescu, în ciuda faptului că Dan Șucu s-a arătat optimist cu privire la șansele de a-l convinge.

Nici Marius Șumudică, cel care a și divulgat, de altfel, că acționarul majoritar intenționează să meargă pe mâna unui străin. Până la anunțul oficial, interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț.

Actualul sezon se încheie cum nu se putea mai prost pentru alb-vișinii. La începutul playoff-ului existau chiar și speranțe în lupta pentru titlu, iar acum ocupă ultima poziție, fără șanse la cupele europene.

Ovidiu Ioanițoaia a dat detalii despre noul antrenor al Rapidului

Potrivit lui Ovidiu Ioanițoaia, Dan Șucu a înțeles că șansele ca Mircea Lucescu să preia banca tehnică a Rapidului sunt nule, așa că s-a reorientat. Alesul va fi, într-adevăr, un străin.

Jurnalistul nu a dorit să-i pronunțe numele, dar l-a descris ca un antrenor „de limbă engleză” și a precizat că are o vârstă înaintată. Indiciile par să ducă spre Martin O’Neill, nord-irlandezul care le-a pregătit de-a lungul carierei pe Norwich, Leicester, Celtic, Aston Villa, Sunderland, naționala țării sale, respectiv Nottingham Forest.

„Cam știu despre cine e vorba, dar n-am permisiunea să spun”

„Lumea trebuie să înțeleagă că n-am niciun mandat de la Mircea Lucescu să vorbesc în numele lui. Sigur e că Mircea Lucescu nu se va retrage, am convingerea că va prelua o echipă, măcar pentru sezonul viitor, mă îndoiesc însă că aceasta va fi Rapid.

Eu știu care-s rezervele lui Mircea Lucescu vis a vis de-o eventuală instalare la Rapid, e de înțeles, după cum e de înțeles și Șucu pentru că nu-l vrea pe Șumudică. Șumudică e favoritul galeriei. Niciunui patron nu cred că i-ar conveni ca antrenorul și galeria să facă un corp comun, iar el, omul cu banii, să treacă automat în plan secund.

Așa îmi explic eu atitudinea lui Șucu față de Șumudică, pe care acum zece zile îl lăuda din răsputeri. Șucu declară că îl așteaptă pe Mircea Lucescu, părerea mea e că-l așteaptă degeaba. Pe de altă parte, trebuie să accept că Mircea Lucescu e un tip imprevizibil, că i se întâmplă și lui să facă uneori altceva decât a declarat, decât crede în momentul respectiv. Cert e că Lucescu nu va sta fără echipă, e încă în plenitudinea forțelor.

Cam știu despre cine e vorba (n.r. noul antrenor al Rapidului), n-am însă permisiunea să spun. E vorba de un antrenor de limbă engleză, un antrenor cu experiență, în vârstă”, a dezvăluit Ovidiu Ioanițoaia pentru gsp.ro.

Articolul “Cam ştiu despre cine e vorba”. Ioanițoaia, dezvăluiri despre noul antrenor al Rapidului după ce a vorbit cu Lucescu apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top