sport

Primul fotbalist care pleacă sigur de la FCSB! „Gigi Becali nu mai contează pe el”

Posted on

Chiar dacă a mai rămas destul timp până la următoarea perioadă de mercato, se știe deja primul fotbalist care o va părăsi pe FCSB. Este vorba despre portarul Andrei Vlad.

Contractul său expiră în decembrie 2024, iar Gigi Becali l-a trecut deja pe linie moartă. Ba mai mult, înlocuitorul a fost deja antamat: cehul Lukas Zima de la Petrolul.

Andrei Vlad, ca și plecat de la FCSB în iarnă

La un moment dat, Vlad era printre favoriții lui Mihai Stoica, cel care l-a poreclit „Messi al portarilor”, dar în ultimul timp a intrat într-un adevărat con de umbră la formația roș-albastră. Doar trei prezențe a bifat în actuala stagiune, având statutul de eternă rezervă a lui Ștefan Târnovanu.

Prestațiile sale au fost atât de dezamăgitoare încât s-a luat hotărârea să nu mai primească șanse. Nici măcar în Cupa României, unde Becali va merge pe mâna jucătorilor care au evoluat mai puțin.

Prin urmare, Toni Petrea și-a exprimat convingerea că portarul de 25 de ani va fi nevoit să-și caute o altă echipă în această iarnă. Roș-albaștrii se vor despărți altfel de cel mai vechi jucător din lot.

„Vlad are contract până la finalul anului și nu mai contează pe el. Probabil că va veni Zima. N-am informații din interior, dar cam asta ar fi logica, de ce nu apără Vlad în Cupa României”, a declarat tehnicianul la Digi Sport.

Chestionat pe marginea subiectului, Florin Prunea s-a arătat optimist în privința șanselor lui Andrei Vlad de a-și găsi un nou angajament, chiar peste hotare: „E un portar cu care poți să-ți faci treaba. Cu siguranță își va găsi o echipă unde să joace. Eu asta cred, că pleacă afară. Are un joc de picior foarte bun”.

Gigi Becali caută un alt atacant: „Popa nu e ce am crezut”

La capitolul sosiri, FCSB și-a fixat deja principala țintă pentru perioada de mercato a iernii. Se caută un atacant care să-i facă concurență lui Daniel Bîrligea, având în vedere că Daniel Popa l-a dezamăgit pe finanțator.

„Dacă n-ai un atacant se întâmplă ce s-a întâmplat. S-a simțit mult absența lui Bîrligea. După aia l-am băgat și pe Popa. Nu prea… Nu e ce am crezut eu. Și atunci asta e situația. Cred că un atacant ar mai trebui și probabil și un fundaș central, dar avem patru. Poate doar un atacant ne va mai trebui. În rest, nu văd ce. La închidere, revine Lixandru, noi avem a doua echipă, toți sunt schimbați. Nu pot să spun de unul că e jucător slab. Ca atare, ce pot să mai am nevoie de jucători?”, a dezvăluit Gigi Becali după derby-ul cu Rapid.

The post Primul fotbalist care pleacă sigur de la FCSB! „Gigi Becali nu mai contează pe el” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro