sport

FC Botoșani – U Cluj Live Video Online, de la ora 18:00, în a 14-a etapă din Superliga. Liderul campionatului întâlnește echipa de pe ultimul loc

Posted on

Știrea inițială.

Meciul FC Botoșani – U Cluj are loc în etapa 14 din Superliga, sezonul 2024 – 2025, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

De asemenea, duelul de pe „Stadionul Municipal” poate fi urmărit și la televizor pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

FC Botoșani – U Cluj Live Video Online în a 14-a etapă din Superliga

FC Botoșani și U Cluj se vor duela în a 14-a etapă din Superliga. Moldovenii vin după un egal cu Universitatea Craiova, scor 0-0, în timp ce ardelenii vin după o victorie cu Oțelul Galați, scor 2-0.

Liviu Ciobotariu a venit cu o declarație surprinzătoare înainte de meciul cu U Cluj. Antrenorul lui FC Botoșani își propune victoria în fața liderului.

„Întâlnim ocupanta primului loc în momentul de față în campionatul nostru, Universitatea Cluj, o echipă într-o formă foarte bună, și nu o spun numai eu, o spune clasamentul, o echipă care are în componență jucători de calitate, jucători cu experiență (…)

Cu siguranță vom avea un joc dificil. Știm lucrul acesta. Suntem într-un moment bun, avem patru meciuri consecutive în care nu am pierdut.

Jucăm acasă și avem nevoie de puncte, Indiferent cu ce adversar vom juca, gândul nostru și pregătirea noastră este să câștigăm cele trei puncte, chiar dacă adversarul nostru de luni, U Cluj, este într-o formă bună.

Jucăm acasă și suntem obligați să mergem cu gândul la victorie, pentru că avem nevoie mare de puncte și trebuie să le obținem”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, nu o subestimează pe FC Botoșani și o cataloghează ca fiind o echipă greu de învins.

„Sunt o echipă care nu va fi ușor de învins, cu un antrenor cu multă experiență, pe care îl apreciez foarte mult… Ei în cam toate meciurile au arătat bine și clar că vor avea reacție, vor fi agresivi, sportiv bineînțeles.

Ar fi frumos să fim campioana turului. Ar fi ceva deosebit, nu doar pentru mine, ci pentru club, pentru ei ca jucători, pentru fanii noștri.

Eu mi-am fixat pe termen mai scurt obiectivul acesta. Când se termină turul, atunci o să vin cu clarificări, dar deocamdată trebuie să ne bucurăm, așa cum toți antrenorii, când au reușite, au acea satisfacție”, a declarat Neluțu Sabău potrivit fcucluj.ro.

Echipele probabile

FC Botoșani: Anestis – Friday, Sadiku, A. Miron, Pavlovic – Petro, Francisco – E. Florescu, Ongenda, Bodișteanu – Chică-Roșă
Rezerve: Ed. Pap, Șeroni, Diez, Mitrov, L. Fulop, G. David, Pănoiu, E. Lopez, Matricardi, Kaprof, Țigănașu, Mouaddib
Absenți: –
Antrenor Liviu Ciobotariu

Universitatea Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Simion, Bic, Ov. Popescu – Nistor – Thiam, Blănuță
Rezerve: Gorcea, Lasure, Berto, Codrea, Bota, Techereș, Oaidă, Oancea, Rață, Miranyan, Mitrea, Tchassem
Absenți: Silaghi (accidentat), Van der Werff (incert)
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Stadion Municipal
Arbitru Szabolcs Kovacs (Satu Mare). Asistenți Alexandru Vodă (Alba Iulia), George Duță (Bacău)
Arbitru VAR Florin Andrei (Târgu Mureș). Asistent VAR Claudiu Marcu (Constanța)

The post FC Botoșani – U Cluj Live Video Online, de la ora 18:00, în a 14-a etapă din Superliga. Liderul campionatului întâlnește echipa de pe ultimul loc appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro