sport

Despărțirea de Croitoru n-a produs șocul dorit: FCU Craiova a contorizat, pe terenul liderului, încă un eșec în Liga 2. Valentin David: ”Devine din ce în ce mai grea povara asta de a ne califica în play-off”

Posted on

Despărțirea de Marius Croitoru nu a produs șocul dorit la clubul lui Adrian Mititelu. Primul joc de după plecarea antrenorului principal numit în vară a adus un nou eșec în campionat pentru FCU Craiova, al treilea în 11 meciuri disputate, iar trupa olteană a ratat o nouă șansă de a se apropia de locurile calificabile în play-off.

FCU a cedat cu scorul de 0-2 la Miercurea Ciuc, duminică, în fața liderului Ligii 2, într-un meci în care a controlat jocul în partea sa secundă și a irosit câteva situații de a egala, având inclusiv o minge trimisă din doar 4 metri în transversală.

După jocul din etapa a 11-a, din partea echipei dorjene a vorbit antrenorul interimar Valentin David, care a spus că succesul harghitenilor a fost unul meritat.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Despărțirea de Croitoru n-a produs șocul dorit: FCU Craiova a contorizat, pe terenul liderului, încă un eșec în Liga 2. Valentin David: ”Devine din ce în ce mai grea povara asta de a ne califica în play-off” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro