sport

Presa italiană l-a luat la țintă pe Dennis Man după ultimul meci al Parmei: „Nicio sclipire!”

Posted on

Presa italiană nu s-a mai putut abține și l-a făcut praf pe Dennis Man după egalul cu Empoli, scor 1-1, din etapa 9.

Fotbalistul român de la Parma a fost aspru criticat pentru evoluția sa.

Presa italiană l-a luat la țintă pe Dennis Man după ultimul meci al Parmei: „Nicio sclipire!”

Parma a remizat cu Empoli, scor 1-1, în a 9-a etapă din Serie A. Dennis Man nu a impresionat, iar Fabio Pecchia a decis să-l scoată la pauza meciului.

În locul său a intrat Gabriel Charpentier, care ulterior a marcat golul egalizator. Astfel, mutarea lui Fabio Pecchia s-a dovedit a fi inspirată.

Parma putea obține victoria, dar Bonny a ratat un penalty în minutul 84. Unica reușită a oaspeților a fost autogolul lui Coulibaly din prima repriză.

Presa italiană i-a acordat nota cinci lui Dennis Man și i-a reproșat că nu se mai ridică la nivelul prestaților din începutul de sezon.

„Man continuă să nu fie la cel mai bun nivel și pare că este din cauza acelui bandaj. Performanța lui are mult de suferit: nicio sclipire, nicio pasă demnă de el.

La fel ca în meciul contra lui Como, a fost scos din ritm pe toată durata celor 45 de minute”, au scris italienii de la Parma Live.

Jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb i-au acordat tot nota cinci și nu au ezitat să-i critice prestația: „A fost o zi proastă și pentru el.

A fost închis de fundașii lui Empoli și nu a fost niciodată în mijlocul acțiunii. Nu este o coincidență că a rămas în vestiar la pauză”.

Îmi place mult Man de la Parma, este un jucător cu o calitate foarte bună, e în formă, cred că România a dat multe talente mari în Italia.
Radu a scris istorie la Lazio, a făcut multe partide foarte bune în Serie A, în România ca şi Italia există o mare pasiune pentru fotbal”, a declarat Gianluca Zambrotta.

The post Presa italiană l-a luat la țintă pe Dennis Man după ultimul meci al Parmei: „Nicio sclipire!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro