sport

Mike Tyson e de nerecunoscut la 58 de ani! „Sunt o specie diferită de ființă umană”

Posted on

Mike Tyson se pregătește intens pentru revenirea în ringul de box și e de nerecunoscut la 58 de ani.

Pe 15 noiembrie are loc confruntarea dintre Mike Tyson și Jake Paul. Inițial, meciul trebuia să aibă loc pe 20 iulie, dar fostul campion la categoria grea a suferit o problemă de sănătate care a dus la amânarea celui mai așteptat duel al anului. Mike Tyson a luat foarte în serios provocarea lui Jake Paul și nu vrea să se facă de râs așa că se pregătește din greu și i-a surprins chiar și pe cei mai apropiați prieteni.

Mike Tyson, transformare uluitoare la 58 de ani: „Sunt o specie diferită”

Legendarul „Iron Mike” are în palmares 50 de victorii (44 KO) și șase înfrângeri, iar în 2005 a pus capăt carierei profesioniste. El va reveni în ringul de box după aproape 20 de ani, astfel că a avut de recuperat pentru a ajunge la forma de altădată.

Ajuns la 58 de ani, Mike Tyson poate scrie istorie fiind primul boxer de vârsta sa care se impune într-un meci profesionist de box. Confruntarea cu Jake Paul va avea loc în fața a peste 80.000 de spectatori, dar și milioane de alți fani vor urmări LIVE pe o platformă de streaming cea mai așteptată confruntare a anului din box, dat fiind faptul că partida este una oficială.

Fostul luptător, care băga frica în adversari în urmă cu 20 de ani, a suferit o transformare uluitoare la 58 de ani. Mike Tyson apare într-un video în care se antrenează și arată cât de bine a evoluat fizicul său. A reușit să revină la o formă de invidiat care îl întinerește foarte mult, dar rămâne de văzut cât va rezista în ring.

Într-un interviu pentru FOX 4, „Iron Mike” a precizat că alții nu au fost la fel de constanți de-a lungul timpul cu antrenamentele așa cum a făcut el, dar e și o „specie diferită față de ființa umană” astfel că reușește să arate incredibil la 58 de ani.

„Alți oameni de vârsta mea nu s-au antrenat atât de mult ca mine, nu au fost la fel de constanți ca mine. Sunt pur și simplu o specie diferită de ființa umană”, a spus Tyson, potrivit Marca.

Mike Tyson, despre adversarul mai tânăr cu 30 de ani: „O să fugă ca un hoț”

Legendarului sportiv nu îi e teamă să revină în ring după foarte mulți ani și simte că e pregătit să îi dea o lecție youtuber-ului Jake Paul, care l-a provocat la luptă.

„Pentru că pot. Cine altcineva o poate face în afară de mine? Avem un YouTuber care luptă cu cel mai mare luptător care a trăit vreodată. E posibil să fi fost în ring cu oameni care au aceleaşi intenţii, dar în prezent, nu. De îndată ce îl prind pe tipul ăsta, se va termina complet, el va fugi. O să fugă ca un hoţ”, a declarat „Iron Mike„ înaintea luptei cu Jake Paul.

The post Mike Tyson e de nerecunoscut la 58 de ani! „Sunt o specie diferită de ființă umană” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro