sport

Mihai Stoica a luat „foc”, în momentul în care a fost întrebat despre „scandalul eșarfelor” de la Rangers – FCSB: „E o prostie!”

Posted on

Mihai Stoica nu a vrut să dea explicații pentru ce li s-a întâmplat fanilor care au cumpărat bilete la Rangers – FCSB și a luat „foc” când a fost întrebat despre „scandalul eșarfelor”.

FCSB a fost însoțită în Scoția de aproximativ 2.000 de fani români care și-au achiziționat bilete pentru meciul Rangers – FCSB. Un fan a surprins imagini uluitoare în care liderii Peluzei Nord i-ar fi obligat pe suporterii români să cumpere eșarfe cu însemnele clubului la prețul de 15 lire sterline spunându-le că fără eșarfe nu vor fi primiți pe stadion.

Filmarea făcută publică de un fan a stârnit un val de reacții la adresa roș-albaștrilor care nu și-au tratat tocmai corect fanii veniți să susțină echipa în Europa League. Meme Stoica a avut o reacție neașteptată prin care a dat de înțeles că se dezice de ce s-a întâmplat la stadionul Ibrox înainte de meci dar îi ia și apărarea lui Gigi Mustață.

Fanii FCSB, lăsați baltă și de Meme Stoica în „scandalul eșarfelor”: „Fiecare își face regulile cum vrea”

Liderii Peluzei Nord au fost surprinși în timp ce vindeau eșarfe cu însemnele clubului la intrarea pe stadionul celor de la Rangers. Au găsit momentul ideal să facă o sumă uriașă de bani într-un timp scurt, chiar sub privirile lui Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord care merge des în cantonamentul echipei și care are o relație bună cu Meme Stoica.

Poate și de aceea managerul general al roș-albaștrilor a preferat să nu comenteze prea mult pe acest subiect. În loc să le ia apărarea fanilor care au dat 90 de lei pe o eșarfă, obligați de lideri Peluzei Nord, sub pretextul că nu vor fi lăsați pe stadion, Meme Stoica îi ia apărarea lui Gigi Mustață.

„Este o prostie, pentru că am avut om care a luat zece bilete. Am avut suporteri care au rezervat câte zece, opt, șase. Deci, dacă unul care a luat zece bilete a luat o eșarfă, asta este, nu are nicio implicare clubul.

Aici nu se dau bilete, biletele au fost la ghișeu în interiorul hotelului. Nu știu, eu eram la masa oficială, nu știu. Nu există așa ceva, am avut oameni care au cumpărat, au venit cu bani. Am primit reproșuri că de ce am vândut doar cash. Pentru că asta a fost singura modaliate prin care cei de la Rangers, la fel ca cei de la West Ham, au acceptat să vândă bilete, bilete tipărite de ei cumpărate cash.

Nu ne-au dat nicio explicație, fiecare își face regulile cum vrea. Nu are nicio legătură cu eșarfele. Asta este o prostie, a pus cineva chestia aia, nu e adevărat. Au venit oameni și au cumpărat zece bilete, opt bilete, șase bilete, patru bilete, nu există așa ceva.

Noi nu avem nicio legătură. Ce s-a vândut afară, că au vândut eșarfe, e altceva, nu are nicio legătură cu ce am făcut noi. E fals”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Reacția scoțienilor despre momentul penibil prin care au trecut fanii români la Rangers: „Situație bizară”

Presa din Scoția nu a trecut cu vederea momentul care a avut loc chiar la intrarea stadionului Ibrox. Jurnaliștii scoțieni au scris despre situația inedită în care fanii români au fost obligați să cumpere eșarfe în valoare de 15 lire sterline pentru a primi biletele de acces pe stadion.

„Fanii lui FCSB s-au plâns în legătură cu o situație bizară petrecută înainte de intrarea pe Ibrox, unde le-a fost impus chiar de către grupul de ultrași să cumpere o eșarfă cu 15 lire sterline sau nu ar fi primit un bilet. FCSB a avut aproximativ 2.000 de fani pe Ibrox, iar biletele au fost distribuite de către grupului de ultrași, Peluza Nord.

Totuși, liderii grupului nu le-ar fi dat biletele până când fanii nu ar fi plătit alte 15 lire sterline pentru achiziționarea unei eșarfe, lucru ce le-ar fi adus aproximativ 30.000 de lire sterline”, a notat The Scottish Sun.

The post Mihai Stoica a luat „foc”, în momentul în care a fost întrebat despre „scandalul eșarfelor” de la Rangers – FCSB: „E o prostie!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro